Οικονομία

Black Friday με πιστοποιητικά: Ανήσυχοι οι καταστηματάρχες - Τα μέτρα έχουν επηρεάσει πολύ τους πελάτες

Η κα Κοτζαμπασακη, ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων στο κέντρο της Αθήνας, λέει στο newsit.gr ότι έχει ξεκινήσει pre Black Friday, γιατί «τα μαγαζιά έχουμε ανάγκη στο να δουλέψουμε λίγο». «Γενικά είμαι αισιόδοξη, αλλά τα μέτρα έχουν μπερδέψει τον κόσμο και έχει μειωθεί η πελατεία μας στο 50%, γι’ αυτό ξεκινήσαμε και άμεσα εκπτώσεις» σημειώνει η ίδια.

Μιλώντας τώρα για την εικόνα που περιμένει να έχει η αγορά την Παρασκευή, υποστηρίζει ότι δεν περιμένει ότι θα δημιουργηθούν ουρές, «ο κόσμος προσέχει πολύ. Πιστεύω απλά ότι θα έχουμε λίγο περισσότερη δουλειά από το σύνηθες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι  προσφορές στο κατάστημά της ξεκινούν από 15% και φτάνουν μέχρι 30% γιατί όπως λέει στο newsit,gr, έχει συνεχώς νέα εμπορεύματα και δεν έχει στοκ.

Στη συνέχεια ο κ. Δαρρας, υπεύθυνος καταστήματος στην Ερμού, σημειώνει ότι «τα μέτρα έχουν επηρεάσει κατά πολύ τους πελάτες, από εκεί και πέρα ελπίζουμε να γίνει κάτι καλύτερο. Είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε βάλει προσφορές και περιμένουμε».

Τέλος η κα Ελευθερίου, σημειώνει πως στο κατάστημα που εργάζεται έχουν ξεκινήσει από τώρα την προετοιμασία για την Black Friday,«με πραγματικές εκπτώσεις που φτάνουν το – 40%. Αναμένουμε μεγάλο αριθμό κόσμου, αλλά σίγουρα φέτος θα είναι διαφορετικά με τα πιστοποιητικά και τα σκαναρίσματα. Εμείς, όπως και οι πελάτες τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και πιστεύω θα κυλήσουν όλα ομαλά».

Τέλος, σημειώνει πως τα τηλέφωνα είναι αρκετά από τους πελάτες, οπότε θεωρεί ότι θα βγει φέτος αρκετός κόσμος να ψωνίσει. 

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ