Ρωσία

Αλεξάντερ Νόβακ: Η Ρωσία έχει τη δυνατότητα να εισάγει βενζίνη

Η Ρωσία έχει την επιλογή να εισάγει βενζίνη, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Αλεξάντερ Νόβακ.

“Η δυνατότητα αυτή υπάρχει. Η νομοθεσία μας επιτρέπει τις εισαγωγές και η ρωσική κυβέρνηση έχει μειώσει τον προηγούμενο δασμό εισαγωγής του 5%, ο οποίος ήταν στην ουσία απαγορευτικός”, δήλωσε ο Νόβακ.

“Τώρα η κυβέρνηση μείωσε τον δασμό αυτό στο μηδέν, έτσι ώστε οι οικονομικοί φορείς να μπορούν να προμηθεύουν βενζίνη και προϊόντα καυσίμων”.

Ορισμένες περιοχές της Ρωσίας αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε καύσιμα έπειτα από σειρά ουκρανικών επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε διυλιστήρια πετρελαίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...