νατοϊκά τεθωρακισμένα στη Μόσχα
Ρωσία
Ενημερώθηκε στις:

Bradey στο κέντρο της Μόσχας! Το Κρεμλίνο μετέφερε στην καρδία της Ρωσίας νατοϊκά λάφυρα πολέμου από την Ουκρανία (Βίντεο)

Λίγο αφότου η αμερικανική βουλή των αντιπροσώπων ενέκρινε το πολυαναμενόμενο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, ο ρωσικός στρατός μετέφερε νατοϊκά τεθωρακισμένα στην καρδιά της χώρας σε μία προσπάθεια να δείξει στον ρωσικό λαό την υπεροχή του στο ουκρανικό πεδίο της μάχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νατοϊκά Τεθωρακισμένα στην Μόσχα

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες δημοσιεύθηκαν βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν γερανούς να τοποθετούν τεθωρακισμένα οχήματα δυτικής παραγωγής σε πλατεία σε κεντρικό σημείο της ρωσικής πρωτεύουσας, της Μόσχας. Ένα από τα οχήματα αυτά είναι ένα M2 Bradley, το οποίο φαίνεται σε άριστη κατάσταση.

Λίγο νωρίτερα το τηλεοπτικό κανάλι Zvezda News του ρωσικού υπουργείου άμυνας είχε δημοσιεύσει βίντεο που έδειχνε την μεταφορά περισσότερων δυτικών τεθωρακισμένων στην Μόσχα, λίγο πριν τοποθετηθούν τα οχήματα στην νέα τους θέση.

Κατά την διάρκεια του πολέμου έχουν περάσει στα χέρια του ρωσικού στρατού πολλά τεθωρακισμένα οχήματα και άλλα όπλα δυτικής παραγωγής που έχει αποστείλει το ΝΑΤΟ στον ουκρανικό στρατό για χρήση στο πεδίο της μάχης. Ειδικά την τελευταία περίοδο, που ο ουκρανικός στρατός έχει εξασθενήσει λόγω έλλειψης πυρομαχικών, οι Ρώσοι έχουν αποκτήσει ακόμη περισσότερα νατοϊκά τεθωρακισμένα, πολλά από τα οποία βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και μεταφέρονται σε ρωσικά εργαστήρια για μελέτες.

Κάποια βέβαια τοποθετούνται σε πόλεις για να προβάλουν την ισχύ του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία και να ανυψώσουν το ηθικό του ρωσικού λαού στην μάχη του κατά της Δύσης.

Νέες Παραδόσεις Bradley

Παράλληλα, πριν περίπου μία ημέρα δημοσιεύθηκε στο X ένα βίντεο που λέγεται πως καταγράφηκε στην νοτιοανατολική πολωνική πόλη Ρζεσζόφ. Το υλικό δείχνει έναν άγνωστο αριθμό τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης πεζικού τύπου M2 Bradley αμερικανικής παραγωγής να βρίσκονται σε φορτηγά, πιθανότατα αναμένοντας την μεταφορά τους στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης στην νοτιοανατολικότερη γωνία της χώρας, η πολωνική πόλη Ρζεσζόφ έχει μετατραπεί σε κέντρο διανομής νατοϊκού στρατιωτικού εξοπλισμού για τον ουκρανικό στρατό. Πρόκειται για την τελευταία στάση που κάνουν τα φορτηγά πριν περάσουν τα ουκρανικά σύνορα φορτωμένα με τεθωρακισμένα και άλλα οπλικά συστήματα που προορίζονται για το Κίεβο.

Η περιοχή Ρζεσζόφ συνορεύει με την δυτική ουκρανική περιοχή Λβιβ, ωστόσο δεν γνωρίζουμε εάν κάποια ουκρανική βάση στο Λβιβ είναι ο τελικός προορισμός αυτής της παρτίδας Bradley. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ