Ρωσία
Ενημερώθηκε στις:

Ο Μεντβέντεφ απειλεί να εξαπολύσει Αρμαγεδδώνα στη Δύση αν η Ρωσία χάσει στην Ουκρανία!

Ο πρώην αναπληρωτής του Πούτιν στο Κρεμλίνο, Ντμίτρι Μεντβέντεφ απειλεί εκ νέου για πυρηνικό πόλεμο, λέγοντας ότι η Ρωσία θα ξεκινήσει έναν πυρηνικό πόλεμο εάν η Ουκρανία επιτύχει τον στόχο της να ανακαταλάβει τα εδάφη που κέρδισαν οι Ρώσοι, επιστρέφοντας στα σύνορά της το 1991, όπως αναφέρει η dailymail.co.uk

Το Κρεμλίνο απείλησε σήμερα να εκτοξεύσει πυρηνικούς πυραύλους στο Λονδίνο , στην Ουάσιγκτον, στο Βερολίνο και το Κίεβο , εάν η Ρωσία αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ουκρανικό έδαφος που έχει κερδίσει.

Ο Μεντβέντεφ λέει ότι αν αυτό συμβεί το Κρεμλίνο θα εκτοξεύει πυρηνικά όχι μόνο το Κίεβο, αλλά και στο Βερολίνο, στο Λονδίνο, στην Ουάσιγκτον και σε άλλους «μακροχρόνιους στόχους της ρωσικής πυρηνικής τριάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Οι προσπάθειες επιστροφής της Ρωσίας στα σύνορα του 1991 θα οδηγήσουν μόνο σε ένα πράγμα», είπε. «Προς έναν παγκόσμιο πόλεμο με τις δυτικές χώρες που χρησιμοποιούν όλο το στρατηγικό οπλοστάσιο του κράτους μας. Σε Κίεβο, Βερολίνο, Λονδίνο, Ουάσιγκτον.

Υπερηχητικά πυρηνικά βλήματα θα χτυπήσουν επίσης «όλα τα άλλα όμορφα ιστορικά μέρη που έχουν από καιρό συμπεριληφθεί στους πτητικούς στόχους της πυρηνικής μας τριάδας».

Και πρόσθεσε: "Έχουμε το θάρρος να το κάνουμε αυτό εάν διακυβεύεται η εξαφάνιση μιας χιλιόχρονης χώρας, της μεγάλης μας Πατρίδας, και οι θυσίες που έκανε ο λαός της Ρωσίας ανά τους αιώνες θα είναι μάταιες; Η απάντηση είναι προφανής".

Πρότεινε στο Κίεβο και η Δύση να επιτρέψουν στον Πούτιν να έχει τα κομμάτια της Ουκρανίας που ανήκουν δικαιωματικά στην  Ρωσία.

«Είναι καλύτερα να επιστρέψουνε τα πάντα σε εμάς πριν να είναι πολύ αργά. Ή θα το επιστρέψουμε μόνοι μας με μέγιστες απώλειες για τον εχθρό. Όπως στην Avdiivka. Οι πολεμιστές μας είναι ήρωες!».

Ο Μεντβέντεφ, αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας που ελέγχει τον πόλεμο, χτύπησε τους «μοχθηρούς αγγλοαμερικανούς ανάδοχους» που αντιτίθενται στον Πούτιν.

Οι υπουργοί Άμυνας της Βρετανίας και της Γερμανίας Γκραντ Σαπς και Μπόρις Πιστόριους ήταν «τρύπες» που πιστεύουν ότι ο κόσμος δεν μπορεί να αντέξει μια ρωσική νίκη στον πόλεμο, είπε στο κανάλι του στο Telegram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Θα μπορούσε να υπάρξει «βίαιος εμφύλιος πόλεμος με την οριστική εξαφάνιση της χώρας μας από τον παγκόσμιο χάρτη,με δεκάδες εκατομμύρια θύματα, ο θάνατος του μέλλοντός μας».

«Και τώρα έρχεται το κύριο ερώτημα: Πιστεύουν πραγματικά αυτοί οι ηλίθιοι ότι ο ρωσικός λαός θα καταπιεί μια τέτοια διάλυση της χώρας του; Ότι όλοι θα παραιτηθούμε στη σκέψη - «Αυτό ήταν, έγινε. Νίκησαν.

Η σημερινή Ρωσία έχει χαθεί. Είναι κρίμα φυσικά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε σε μια νεκρή, κατεστραμμένη χώρα, γιατί ο πυρηνικός πόλεμος θα είναι πολύ χειρότερος για εμάς από τον θάνατο των αγαπημένων μας, των παιδιών μας, της Ρωσίας μας...».

Πιστεύετε ότι η κρατική ηγεσία μέσω του ανώτατου διοικητή των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε αυτή την περίπτωση δεν θα διστάσει να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση; Θα την πάρει και τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά για όλους.

Η κατάρρευση της Ρωσίας θα έχει πολύ πιο τρομερές συνέπειες από το αποτέλεσμα ενός συνηθισμένου πολέμου, ακόμη και του πιο μακροχρόνιου. Η προσπάθεια να φέρει τη Ρωσία στα σύνορα του 1991 θα οδηγήσει σε ένα μόνο πράγμα - παγκόσμιο πόλεμο με τη Δύση χρησιμοποιώντας όλους τους στρατηγικούς πόρους του οπλοστασίου μας κόντρα σε Κίεβο, Βερολίνο, Λονδίνο, Ουάσιγκτον.

Εναντίον όλων των άλλων πανέμορφων ιστορικών τοποθεσιών που εδώ και καιρό έχουν συμπεριληφθεί ως στόχοι της πυρηνικής μας τριάδας. Έχουμε την αποφασιστικότητα να το κάνουμε αυτό εάν διακυβευόταν η εξαφάνιση της πατρίδας μας 1000 ετών, της μεγάλης μας πατρίδας, μαζί με τις θυσίες που έκανε ο ρωσικός λαός ανά τους αιώνες; Η απάντηση είναι προφανής», έγραψε ο Μεντβέντεφ σε ένα μήνυμα στο Telegram.

«Η Δύση δεν πρέπει να πιστεύει ότι σε ένα τέτοιο σενάριο η ηγεσία της Ρωσίας θα διστάσει και ότι θα «τρέμει στο χέρι της»  για να πατήσει το κουμπί για τα πυρηνικά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ