Ρωσία

Εμφανίστηκε το τελευταίο μήνυμα του Πριγκόζιν πριν πεθάνει! «Για όσους αναρωτιούνται αν είμαι ακόμα ζωντανός ή όχι»

Ένα βίντεο του πρώην ηγέτη του μισθοφόρου Wagner Γιεβγκένι Πριγκόζιν, που πιστεύεται ότι γυρίστηκε στην Αφρική λίγες μέρες πριν από το θάνατό του, εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Πριγκόζιν εμφανίζεται σε ένα αυτοκίνητο και μάλιστα μιλά για την εκκαθάρισή του. Ο πρώην ηγέτης της Βάγκνερ βιντεοσκοπείται να οδηγεί σε ένα θωρακισμένο SUV, στέλνοντας ένα μήνυμα σε « γιαυτούς που συζητούν και αναρωτιόνται αν είναι ακόμα ζωντανός ή όχι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο βίντεο ο ίδιος ο Πριγκόζιν λέει ότι «είναι Σαββατοκύριακο, δεύτερο μισό Αυγούστου». Σύμφωνα με το NEXTA, τα μεταδεδομένα του βίντεο έχουν διαγραφεί.

«Για όσους συζητούν και αναρωτιούνται αν είμαι ακόμα ζωντανός ή όχι, πώς τα πάω και ούτω καθεξής, τους λέω: είναι το Σαββατοκύριακο, το δεύτερο μισό του Αυγούστου 2023, είμαι στην Αφρική. Οι «φίλοι μου» που μιλούν για την εκκαθάρισή μου, την ιδιωτική μου ζωή, το εισόδημά μου ή οτιδήποτε άλλο, τους λέω ότι στην πραγματικότητα όλα είναι καλά.

Το βίντεο πιστεύεται ότι γυρίστηκε στις 18-19 Αυγούστου, λίγες μέρες πριν το αεροπλάνο του συντριβεί κοντά στη Μόσχα.

Το ιδιωτικό αεροπλάνο που μετέφερε τον Πριγκόζιν και τον στενό φρουρό του συνετρίβη στις 23 Αυγούστου στην περιοχή Τβερ, βορειοδυτικά της Μόσχας.Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Πριγκόζιν σε αυτό το αεροπορικό δυστύχημα, υπήρξαν εικασίες για πιθανή εμπλοκή του Κρεμλίνου στη συντριβή του ιδιωτικού αεροπλάνου που ταξίδευε από τη Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη.

Ο θάνατος του επικεφαλής της ρωσικής παραστρατιωτικής ομάδας Wagner, Γιεβγκένι Πριγκόζιν, επιβεβαιώθηκε την Κυριακή, μετά από γενετικές αναλύσεις των σορών που βρέθηκαν μετά τη συντριβή του αεροπλάνου την περασμένη εβδομάδα. Μετά από κάποια «μοριακή γενετική εμπειρογνωμοσύνη», διαπιστώθηκε ότι οι ταυτότητες των δέκα θυμάτων των οποίων τα σώματα βρέθηκαν μετά το αεροπορικό δυστύχημα «αντιστοιχούσαν στη λίστα» των επιβατών και των μελών του πληρώματος, συμπεριλαμβανομένου του Πριγκόζιν, τον επικεφαλής της ρωσικής παραστρατιωτικής ομάδας Wagner. όπως ανακοίνωσε η Εξεταστική Επιτροπή σε ανακοίνωσή της.

Ο Πριγκόζιν κηδεύτηκε την Τρίτη στο νεκροταφείο Porohovskoe στη γενέτειρά του, την Αγία Πετρούπολη, σε μια μικρή τελετή στην οποία συμμετείχαν 20-30 άτομα.

 

 

 


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ