Βλαντιμίρ Πούτιν
Ρωσία
Ενημερώθηκε στις:

Ο Πούτιν βράβευσε πολύτεκνο στρατιώτη με το Τάγμα της Δόξας της Οικογένειας-«Είμαι σίγουρος ότι θα νικήσουμε» δήλωσε!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει καμία αμφιβολία πως η Ρωσία θα νικήσει στην Ουκρανία και πως θα γίνει ένας εγγυητής ειρήνης και ασφάλειας για όλα τα έθνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας μίας μεγάλης οικογένειας στην Ρωσία εξέφρασε την σιγουριά του για την νίκη της Ρωσίας κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον Ρώσο πρόεδρο την διεθνή ημέρα του παιδιού. 

«Το ξέρω πως η νίκη πάντοτε θα είναι δική μας. Θα νικήσουμε ολοκληρωτικά, δεν υπάρχει άλλη λύση. Και πιστεύω πως η χώρα μας στο τέλος θα γίνει εγγυητής της ειρήνης και της ασφάλειας για όλους τους ανθρώπους, για όλες τις χώρες του κόσμου» δήλωσε ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος έλαβε και το βραβείο Τάγμα της Δόξας της Οικογένειας.

«Πολύ σωστά. Είναι ακριβώς όπως τα λες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία» πρόσθεσε ο Πούτιν.

Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδίας δήλωσε πως κατά την διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, η Μόσχα υπερασπίζεται «τα εδάφη της, τους ανθρώπους και τις αξίες της» και κατ' επέκταση σίγουρα θα νικήσει. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, είναι αυτονόητο» εξήγησε.

Ο Πούτιν συνέχισε λέγοντας την ιστορία του εν λόγω πατέρα. Ο Γκριγκόρι Αλεξάντροβιτς είναι λοιπόν πατέρας πολλών παιδιών, ο οποίος πολεμούσε στην ζώνη του πολέμου στην Ουκρανία μέχρι που τραυματίστηκε. Ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε πως αφού ο στρατιώτες έλαβε ιατρική περίθαλψη, ήθελε να επιστρέψει στο πεδίο της μάχης. 

«Γκριγκόρι Αλεξάντροβιτς, μου φαίνεται πως έχεις κάνει ήδη ότι μπορούσες. Έλεγξα, έχεις καλή εκπαίδευση και τομέα εξειδίκευσης. Εάν θέλεις να παραμείνεις στο σύστημα του υπουργείου άμυνας, μπορούμε να το κάνουμε με ευκολία, χωρίς αμφιβολία» δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης.

Ο ίδιος ο Πούτιν συνέχισε λέγοντας πως ο άντρας έχει μεγάλη οικογένεια και πως δεν χρειάζονταν να επιστρέψει στην ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

«Άσε με να δώσω οδηγίες για το θέμα στο υπουργείο άμυνας. Πολύ εύκολα θα εκπληρώσουμε κάθε επιθυμία σου, σε διαβεβαιώνω. Και πολύ απλά θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα όσα έχεις κάνει, όχι μόνο για την οικογένειά σου αλλά και για ολόκληρη την χώρα, υπερασπίζοντας τα συμφέροντά της» κατέληξε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Να εξηγήσουμε τέλος πως το Τάγμα της Δόξας της Οικογένειας είναι ένα κρατικό βραβείο που δίνεται σε αξιέπαινους γονείς πολύ μεγάλων οικογενειών. Ο θεσμός δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο Πούτιν στις 13 Μαρτίου του 2008.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί Βρετανοί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αιματοχυσία στην Οδησσό! Ρωσικοί πύραυλοι αποδεκάτισαν επίλεκτη βρετανική μονάδα SAS -40 νεκρούς και τραυματίες αναφέρει Ισπανός

Παράλληλα, ρωσικές πηγές μιλούν για την εξουδετέρωση 50 Γάλλων και άλλων μισθοφόρων του ουκρανικού στρατού στο Χάρκοβο...