Ρωσία
Ενημερώθηκε στις:

Η Ρωσία δέχεται επίθεση-Σμήνος drones κατά διυλιστηρίων πετρελαίου στο Κρασνοντάρ- Ευάλωτη η ηπειρωτική χώρα!

Το διυλιστήριο πετρελαίου Afipsky στην περιοχή Κρασνοντάρ της Ρωσίας δέχτηκε επίθεση από drones το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με τον κυβερνήτη Βενιαμίν Κοντρατίεφ.

«Πυρκαγιά στην επικράτεια του διυλιστηρίου πετρελαίου Afipsky στην περιοχή Seversky. Μία από τις μονάδες απόσταξης καυσίμου πετρελαίου καίγεται. Η φωτιά έχει περιοριστεί σε μια περιοχή 100 τετραγωνικών μέτρων (1.076 τετραγωνικά πόδια)», έγραψε στο Telegram.

Ο Κοντράτιεφ είπε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε στην επίθεση. Αργότερα ανέφερε ότι η φωτιά είχε σβήσει .

Τα ρωσικά κανάλια στο Telegram ανέφεραν ότι το διυλιστήριο πετρελαίου Ilsky της περιοχής δέχτηκε επίσης επίθεση. Σύμφωνα με το κανάλι Baza, ένα drone συνετρίβη στο έδαφος της εγκατάστασης, προκαλώντας έκρηξη . Κανείς δεν τραυματίστηκε και η έκρηξη δεν πυροδότησε φωτιά, ανέφερε το κανάλι. Σύμφωνα με το κανάλι Shot, ένα drone συνετρίβη στο σημείο αλλά δεν πυροδοτήθηκε. Οι αρχές του Κρασνοντάρ επιβεβαίωσαν αργότερα ότι ένα drone συνετρίβη στις εγκαταστάσεις, αλλά είπαν ότι κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν υπέστη ζημιές σε υποδομές.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Πανικός στο Κίεβο ενώ οι Ρώσοι ετοιμάζουν επιχείρηση-κεραυνό-Οι ΗΠΑ διαθέτουν κεφάλαια για την Ουκρανία για μερικές ακόμη εβδομάδες

Τριάντα Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές συνυπέγραψαν επιστολή με την οποία ενημέρωσαν τον Λευκό Οίκο ότι απορρίπτουν το...