Βλαντιμίρ Πούτιν
Ρωσία

Πούτιν: Η Μόσχα πρέπει να δράσει γρήγορα στην επιθετική οικονομική πολιτική της Δύσης

Η Μόσχα πρέπει να δράσει γρήγορα προκειμένου να αντιμετωπίσει την επιθετική οικονομική πολιτική της Δύσης, τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, Βλαντίμιρ Πούτιν, συμπληρώνοντας ότι η Ρωσία θα ενισχύσει τους δεσμούς της με χώρες της Ευρασίας, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σήμερα, δεδομένης της επιθετικής οικονομικής πολιτικής της Δύσης, το κοινοβούλιο, η κυβέρνηση, όλες οι περιφερειακές και τοπικές αρχές πρέπει να δράσουν ξεκάθαρα και γρήγορα ως μια συνεκτική ομάδα», είπε ο πρόεδρος Πούτιν σε ρώσους βουλευτές.

Με διάταγμα που υπέγραψε σήμερα, ο Πούτιν εξαίρεσε τις αποκαλούμενες «φιλικές» (προς τη Ρωσία) χώρες από το μέτρο της απαγόρευσης πώλησης πετρελαίου – το οποίο αποτελούσε απάντηση στην επιβολή πλαφόν από τη Δύση στις τιμές του ρωσικού πετρελαίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...