Βλαντιμίρ Πούτιν
Ρωσία

Πούτιν: Η Μόσχα πρέπει να δράσει γρήγορα στην επιθετική οικονομική πολιτική της Δύσης

Η Μόσχα πρέπει να δράσει γρήγορα προκειμένου να αντιμετωπίσει την επιθετική οικονομική πολιτική της Δύσης, τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, Βλαντίμιρ Πούτιν, συμπληρώνοντας ότι η Ρωσία θα ενισχύσει τους δεσμούς της με χώρες της Ευρασίας, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σήμερα, δεδομένης της επιθετικής οικονομικής πολιτικής της Δύσης, το κοινοβούλιο, η κυβέρνηση, όλες οι περιφερειακές και τοπικές αρχές πρέπει να δράσουν ξεκάθαρα και γρήγορα ως μια συνεκτική ομάδα», είπε ο πρόεδρος Πούτιν σε ρώσους βουλευτές.

Με διάταγμα που υπέγραψε σήμερα, ο Πούτιν εξαίρεσε τις αποκαλούμενες «φιλικές» (προς τη Ρωσία) χώρες από το μέτρο της απαγόρευσης πώλησης πετρελαίου – το οποίο αποτελούσε απάντηση στην επιβολή πλαφόν από τη Δύση στις τιμές του ρωσικού πετρελαίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί Βρετανοί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αιματοχυσία στην Οδησσό! Ρωσικοί πύραυλοι αποδεκάτισαν επίλεκτη βρετανική μονάδα SAS -40 νεκρούς και τραυματίες αναφέρει Ισπανός

Παράλληλα, ρωσικές πηγές μιλούν για την εξουδετέρωση 50 Γάλλων και άλλων μισθοφόρων του ουκρανικού στρατού στο Χάρκοβο...