Ρωσία
Ενημερώθηκε στις:

Ο Πούτιν απειλεί ξανά τις ευρωπαϊκές χώρες! Η απάντησή μας δεν θα περιοριστεί σε τανκς και τεθωρακισμένα οχήματα

Παρών την Πέμπτη στον εορτασμό της 80ης επετείου από τη σοβιετική νίκη επί των ναζιστικών δυνάμεων στο Στάλινγκραντ ήταν ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και απείλησε ξανά τα ευρωπαϊκά κράτη που υποστηρίζουν την Ουκρανία.

Στην ομιλία του με αφορμή την αποφασιστική μάχη του Στάλινγκραντ, ο Πούτιν προειδοποίησε τα ευρωπαϊκά κράτη ότι η Ρωσία έχει τη δυνατότητα να αντεπιτεθεί σε οποιαδήποτε χώρα βοηθά το Κίεβο.

«Γνωρίζουμε ότι παρά τις προσπάθειες της επίσημης, ξεπουλημένης προπαγάνδας, εξακολουθούμε να έχουμε πολλούς φίλους σε μη φιλικές χώρες και στη δυτική ελίτ. Και ακόμη και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής ηπείρου, στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη. Αλλά εκείνοι που ωθούν τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, σε έναν νέο πόλεμο με τη Ρωσία, και ανεύθυνα μιλούν για τη νίκη ως στόχο που έχει ήδη επιτευχθεί, όσοι υπολογίζουν στη νίκη κατά της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης, μάλλον δεν καταλαβαίνουν ότι η έκβαση του πολέμου από σήμερα με τη Ρωσία θα είναι διαφορετική από την επιθυμητή. Δεν στέλνουμε τα τανκς μας στα σύνορά τους, αλλά έχουμε κάτι να αντεπιτεθούμε. Και η απάντησή μας δεν θα περιοριστεί σε τανκς και τεθωρακισμένα οχήματα. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι», είπεΟ Πούτιν

Ισχυρίζεται ότι η Ρωσία είναι στην πραγματικότητα η χώρα που απειλείται «αυτή τη φορά με τα γερμανικά τανκς Leopard».

«Σήμερα, δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μειώσει τη σημασία της Μάχης του Στάλινγκραντ για την ήττα του ναζισμού, για την απελευθέρωση ολόκληρου του κόσμου από αυτό το τρομερό κακό. Τώρα, δυστυχώς, βλέπουμε τη ναζιστική ιδεολογία σε νέα μορφή, δημιουργώντας νέες απειλές για την ασφάλεια της χώρας μας. Και πάλι, πρέπει να απορρίψουμε την επιθετικότητα της συλλογικής Δύσης. Απίστευτο, αλλά αληθινό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μας απειλούν ξανά, αυτή τη φορά με τα γερμανικά τανκς Leopard, που έχουν τους ίδιους σταυρούς πάνω τους», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ