Ρωσία
Ενημερώθηκε στις:

ΓΓ του ΝΑΤΟ: Η Ρωσία είναι έτοιμη για μια τεράστια επίθεση από την έναρξη του πολέμου-200 χιλιάδες Ρώσοι θα ξεχυθούν στις πεδιάδες της Ουκρανίας

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ εξέδωσε μια επείγουσα ανακοίνωσε με την οποία ανέφερε την επίσπευση των προετοιμασιών της Ρωσίας για την μεγαλύτερη επίθεση από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον Στόλτενμπεργκ, και 200 χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες ίσως και περισσότεροι θα λάβουν μέρος στην επίθεση, η οποία, για προφανείς λόγους, θα οδηγήσει στην πλήρη ήττα της Ουκρανίας.

«Βλέπουμε ότι οι Ρώσοι προετοιμάζονται για μια νέα επίθεση, ότι προετοιμάζουν περισσότερους στρατιώτες, περισσότερα από 200.000 άτομα, και ίσως ακόμη περισσότερα. Ότι κατασκευάζουν όπλα και πυρομαχικά με γοργούς ρυθμούς», είπε ο Στόλτενμπεργκ.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για αυτές τις πληροφορίες, ωστόσο, δεδομένου του γεγονότος ότι περίπου 100 χιλιάδες άτομα έχουν σταλεί στη ζώνη των επιχειρήσεων από τη στιγμή της μερικής επιστράτευσης, ενώ ο ρωσικός στρατός έχει στην πραγματικότητα περίπου 200 χιλιάδες πανέτοιμους.

Παρόλο που δεν υπάρχουν δηλώσεις σχετικά με αυτό το θέμα από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι ειδικοί εκτιμούν ότι οι Ρώσοι θα επιτεθούν πριν λάβουν οι Ουκρανοί την νέα παρτίδα εξοπλισμού από την δύση.

Οι κινήσεις και η παρουσία του Ρώσου προέδρου στο αρχηγείο των ρωσικών δυνάμεων που πολεμούν στην Ουκρανία, δείχνει ότι πιθανότατα ετοιμάζεται η εδώ και καιρό   διαφαινόμενη ρωσική επίθεση σε χρόνο που γνωρίζει μόνο ο ίδιος.

Οι διαφημιζόμενες επιτυχίες των ρωσικών δυνάμεων δεν είναι ικανές να στηρίξουν σε καμία περίπτωση, το σχέδιο του Κρεμλίνου για έλεγχο της Ουκρανίας, και για αυτό ετοιμάζεται  η νέα χερσαία επίθεση με νέα όπλα, μεγάλες εφεδρείες και τρομερή εναέρια ισχύ πυρός.

Θα τολμήσουμε να προβλέψουμε ότι, μόνο σίγουρο σύμφωνα με τον τρόπο δράσης των Ρώσων, είναι ότι ο ρωσικός στρατός θα επιτεθεί όταν κανένας δεν θα το περιμένει, και αυτό εμπεριέχει ως ημερομηνίες από αύριο έως τον Φεβρουάριο έως τον Μάρτιο του 2023.

Επίκειται όντως μεγάλη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία  για αυτό και η δύση στέλνει το πακέτο  όπλων στο Κίεβο 

Πλησιάζει όπως όλα δείχνουν, η ώρα για μια πιθανότατη ρωσική στρατιωτική επίθεση μεγάλης ισχύος σε Τρεις διαστάσεις ( αέρα-θάλασσα και στεριά), σύμφωνα με πληροφορίες.  

Οι δραστηριότητες των ρωσικών αναγνωριστικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών την περασμένη εβδομάδα αποτελούν απόδειξη ότι η Ρωσία προετοιμάζεται για άλλη μια μαζική πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία.
Αυτό ανέφερε η εκπρόσωπος των Ουκρανικών Αμυντικών Δυνάμεων.

Η ρωσική πλευρά έχει ήδη πραγματοποιήσει 11 μαζικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια τριών μηνών, συμπληρωμένες από επιθέσεις ιρανικής κατασκευής με drone καμικάζι.

ρωσικά υποβρύχια εξοπλίστηκαν με Kalibr και απέπλευσαν  από την βάση τους στο Νοβοροσίρσκ στη Μαύρη Θάλασσα, κάτι που αποτελεί μια ακόμη ένδειξη επίθεσης, μαζί με τα πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου της περιοχής, τα οποία έχουν “ακροβολιστεί”, αναμένοντας πιθανότατα τις τελικές εντολές.

Η Ρωσία αποστέλλει μαζικά σε φάλαγγες σύγχρονα άρματα μάχης T-90 στην ζώνη των επιχειρήσεων, κάτι που και αυτό αποτελεί ένδειξη πιθανής γενικής επίθεσης.

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η Μόσχα ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο στην Ανατολική Ουκρανία, προσπαθώντας να εκμεταλλευθεί την πρόσφατη κατάληψη του Σολεντάρ, θέλοντας  να προελάσουν οι δυνάμεις της βαθιά στο ουκρανικό έδαφος. Το αν θα πετύχει ή όχι η ρωσική επίθεση θα το δούμε στην πράξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ