Ρωσία

Κρεμλίνο: «Oσοι εργαζόμενοι με δεξιότητες είστε στο εξωτερικό γυρίστε πίσω»

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι επιθυμεί εργαζόμενοι με δεξιότητες που τώρα βρίσκονται στο εξωτερικό να επιστρέψουν στη Ρωσία και να συνεχίζουν να εργάζονται προς όφελος της χώρας, αφού εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έφυγαν εκτός Ρωσίας την προηγούμενη χρονιά λόγω της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Ένας από τους πλουσιότερους μεγιστάνες της Ρωσίας κάλεσε χθες τις αρχές να ανεχθούν αντί να τιμωρήσουν τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα αυτούς που εργάζονται στον κλάδο της πληροφορίας της τεχνολογίας στο εξωτερικό, υποστηρίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται τις ικανότητές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Παράλληλα, το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι συνεχίζει το «επίπονο» έργο της επίλυσης διαμάχης μεταξύ της Αρμενίας και της Αζερμπαϊτζάν στο διάδρομο του Λατσίν, μια ορεινή οδική αρτηρία που συνδέει την Αρμενία με τον θύλακα του Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπου κατοικούν Αρμένιοι.

«Η Ρωσική Ομοσπονδία…συνεχίζει το επίπονο της έργο σε αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ