Ρωσία

Νέο Χριστουγεννιάτικο βίντεο με «άρωμα» Ρωσίας- Ο «Άγιος Πούτιν» κατά των ΛΟΑΤΚΙ

Μετά το  ρωσικό βίντεο που προειδοποιεί τους «ξεπαγιασμένους» Ευρωπαίους πως σε λίγο «θα τρώνε τα κατοικίδιά τους» ήλθε ακόμη ένα.

Η Ρωσία κυκλοφόρησε και άλλο βίντεο «αντιδυτικής προπαγάνδας» που παρουσιάζει τον Πούτιν ως Άγιο Βασίλη, ο οποίος αντικαθιστά τα κοριτσίστικα αντικείμενα με εκείνα που είναι κατάλληλα για αγόρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απομακρύνει τα «βιβλία προπαγάνδας των ΛΟΑΤΚΙ» και αντικαθιστά τη φωτογραφία των δύο μπαμπάδων των αγοριών με τη φωτογραφία μιας μαμάς και ενός μπαμπά.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...