Θωρακισμένο τρένο
Ρωσία

Δείτε το θωρακισμένο τρένο των Ρώσων! "Σκοτώνει" με snipers και πυροβόλα (Βίντεο)

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας, αυτήν την φορά με νέο βίντεο που δημοσιεύει δείχνει τα καθήκοντα του προσωπικού ενός ειδικού τρένου, το οποίο δημιούργησαν μέλη των Στρατευμάτων Σιδηρόδρομων της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας. Το παράξενο αυτό τρένο φαίνεται να δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια του εν εξελίξει πολέμου στην Ουκρανία. 

Να και Κάτι που δεν Βλέπεις Κάθε Μέρα 

Το τρένο είναι θωρακισμένο. Μόνο από αυτό καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο, ωστόσο ακούστε και τα υπόλοιπα. Οι Ρώσοι έχουν τοποθετήσει όπλα, εξοπλισμό και πυρομαχικά, έχουν δημιουργήσει θέσεις πυρός και μηχανισμούς απώθησης εχθρικών επιθέσεων!

Το ειδικό αυτό τρένο φαίνεται πως είναι οπλισμένο με την νεότερη τεχνολογία, ενώ είναι σχεδιασμένο για τεχνική αναγνώριση. Ωστόσο, αναλαμβάνει επίσης την αποκατάσταση σιδηροδρόμων και μικρών τεχνητών δομών που έχουν υποστεί μικρές ζημιές.

Η μηχανή πετρελαίου βρίσκεται στο κέντρο του τρένου, έτσι ώστε να αποφευχθεί η απενεργοποίησή της με το πρώτο χτύπημα του εχθρού. Θωρακισμένες καμπίνες βρίσκονται στο πίσω και στο μπροστά μέρος του τρένου.

Οι στρατιώτες έχουν όπλα χειρός, τα οποία ποικίλουν από αυτόματα όπλα μέχρι και βαριά πολυβόλα. Το ίδιο το τρένο έχει εγκατεστημένη μία αντιαεροπορική συστοιχία για την καταστροφή εναέριων στόχων και στόχων εδάφους. Το κύριο τμήμα του όπλου αυτού είναι ένα διπλό πυροβόλο 23 χιλιοστών. Υπάρχουν επίσης και θέσεις ελεύθερων σκοπευτών στο όχημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλύπτει και Άλλα Τρένα!

Ένα άλλος είδος αποστολών που αναλαμβάνει το τρένο είναι η διασφάλιση της ασφάλειας άλλων τρένων, τα οποία μεταφέρουν ποικίλα φορτία, προσωπικό και εξοπλισμό. Το ειδικό τρένο το Ρώσων κινείται μπροστά, μελετώντας την πορεία. Ο οδηγός του τρένου είναι έτοιμος να απαντήσει σε κάθε απειλή, αναφέρει η Zvezda.

"Εκτελούμε μία ειδική αποστολή. Το θωρακισμένο τρένο κινείται, ο παρατηρητής μας κοιτά και είναι έτοιμος να αναφέρει κάθε εμπόδιο στον ασύρματο. Εάν δει κάτι αντιδράμε κατευθείαν, είτε επιβραδύνοντας είτε σταματώντας. Βασικά κινούμαστε γενικά με αργό ρυθμό γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τον δρόμο," φαίνεται να εξηγεί ο Evgeny, ο οδηγός του ειδικού αυτού τρένου.

Σε περίπτωση επίθεσης μπορεί να επιταχύνουν, ωστόσο σε γενικά πλαίσια κινούνται αργά και με συχνές παύσεις. Σταματάν επίσης πριν από κάθε γέφυρα, για να κατέβει και να κινηθεί πρώτη μία διμοιρία που ελέγχει τον δρόμο για εκρηκτικές συσκευές. Μία ειδική συστοιχία στον τρένο απενεργοποιεί τις νάρκες εδάφους που ελέγχονται από ραδιοσυχνότητες. 

Τέλος, σε περίπτωση ανάγκης ένα τέτοιο τρένο των Στρατευμάτων Σιδηροδρόμων της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας μπορεί να παρέχει κάλυψη σε ένα κανονικό τρένο με αμάχους.

 

GALLERY

Θωρακισμένο τρένο
Θωρακισμένο τρένο
Θωρακισμένο τρένο
Θωρακισμένο τρένο
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...