Καντίροφ παρουσιάζει
Ρωσία
Ενημερώθηκε στις:

Ο Καντίροφ παρουσιάζει τα τεθωρακισμένα που έστειλε ο Πούτιν σε Τσετσένους (Βίντεο)

Μαχητές της Τσετσενίας που πολεμούν σε μέτωπα στον ουκρανικό πόλεμο έλαβαν από τους Ρώσους τεθωρακισμένα οχήματα παντός εδάφους, για να τα χρησιμοποιήσουν στις εν εξελίξει συρράξεις. Σύμφωνα με νέο βίντεο, οι Ρώσοι έδωσαν στους Τσετσένους πέντε τέτοια οχήματα. 

Σε Ρόλο Παρουσιαστή ο Καντίροφ

Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι πως η παραλαβή τον οχημάτων βιντεοσκοπήθηκε με πρωταγωνιστή στο βίντεο τον πρόεδρο της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ. Ο Καντίροφ παρουσιάζει ουσιαστικά τα οχήματα, δείχνοντας το είδος του εξοπλισμού που του χάρισαν οι Ρώσοι. Το σχετικό υλικό δημοσιεύτηκε από τον ίδιο τον Καντίροφ στην εφαρμογή Telegram.

Σύμφωνα με αυτό, πρόκειται για μία αξιόπιστη μεταφορά που θα "υπηρετήσει το προσωπικό της μονάδας πιστά."

Ο Καντίροφ πρόσθεσε πως οι μαχητές του θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν αντιαρματικούς κατευθυνόμενους πυραύλους, όταν ανιχνεύσουν ένα εχθρικό τεθωρακισμένο όχημα. 

Κάτω από το βίντεο, ο Καντίροφ σχολίασε, "Ο σύγχρονος και αξιόπιστος εξοπλισμός είναι μία απαραίτητη βοήθεια για να νικήσουμε τον εχθρό και να επιτύχουμε καλά αποτελέσματα στο πεδίο της μάχης. Οι μαχητές από την Δημοκρατίας της Τσετσενίας έλαβαν πέντε τεθωρακισμένα οχήματα παντός εδάφους, εξοπλισμένα με την νεότερη τεχνολογία. Τα οχήματα δόθηκαν στην ζώνη ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα, τα μέλη του τάγματος Yug-Akhmat της Ρωσικής Ομοσπονδίας, υπό την ηγεσία του αγαπητού μου αδελφού Musa Borziev, θα είναι σε θέση να εκτελέσουν ανίχνευση και εξουδετέρωση ουκρανικών ομάδων ακόμη πιο αποτελεσματικά. Η μεταφορά είναι αξιόπιστη και είμαι σίγουρος πως θα υπηρετήσει το προσωπικό της μονάδας πιστά.

Όταν εχθροί και εχθρικά τεθωρακισμένα οχήματα ανιχνεύονται, οι γενναίοι μαχητές μας χρησιμοποιούν ένα από τα πιο αξεπέραστα μέσα για την καταστολή εχθρών: κατευθυνόμενους αντιαρματικούς πυραύλους (ATGM). Ένα αποτελεσματικό εργαλείο για χρήση εναντίον αρμάτων μάχης και άλλου εξοπλισμού," κλείνει τα λεγόμενά του ο επικεφαλής των Τσετσένων και δεξί χέρι του Πούτιν, Ραμζάν Καντίροφ.

Και Άλλο Βίντεο από τον Τσετσένο Πρόεδρο στην Ουκρανία

Προηγουμένως, ο αρχηγός της Τσετσενίας, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου οι μαχητές του εκτέλεσαν εξαγνιστικό έλεγχο σε οικισμό. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το βίντεο, ένοπλοι στρατιώτες από την τσετσενική μονάδα με τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, έφτασαν σε χωριό της Ουκρανίας και ξεκίνησαν να επιθεωρούν κατοικίες. Εάν δεν ήταν κανένας μέσα στο κτήριο, οι μαχητές το ανέφεραν ως "καθαρό". 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ