Ρωσία
Ενημερώθηκε στις:

Ρωσία: Νεκρή στη Μόσχα η κόρη του Α. Ντούγκιν- Τοποθετήθηκε βόμβα στο αμάξι της (Βίντεο-Εικόνες)

Νεκρή έπεσε η Ντάρια Ντούγκιν, κόρη του βασικού θεωρητικού και συμβούλου του Βλαντιμίρ Πούτιν, το βράδυ του Σαββάτου, στα περίχωρα της Μόσχας. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε επιστρέφοντας στο σπίτι της. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα βρισκόταν και ο πατέρας της ωστόσο την τελευταία στιγμή, μπήκε σε άλλο αυτοκίνητο για να επιστρέψει από εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν.

Υπάρχουν εικόνες στις οποίες φέρεται να είναι ο Ντούγκιν να παρακολουθεί τα σωστικά συνεργεία στο σημείο της έκρηξης.

Η Ντάρια Ντούγκινα ήταν δημοσιογράφος και για το θάνατό της, ακούγονται κατηγορίες για «Ουκρανούς τρομοκράτες» που ενδεχομένως να στόχευαν τον πατέρα της αλλά τελικά σκότωσαν την ίδια.

Η ρωσική επιτροπή έρευνας ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία, ενώ πρόσθεσε ότι εξετάζει «όλες τις εκδοχές» σχετικά με το συμβάν.

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν τάσσεται εδώ και χρόνια υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία των ρωσόφωνων περιοχών, με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας ρωσικής αυτοκρατορίας. Σε αυτή θα περιλαμβάνεται και η Ουκρανία.

Η 30χρονη Ντάρια Ντούγκινα, δημοσιογράφος, είχε επίσης ταχθεί υπέρ της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Τον Μάιο χαρακτήρισε σε συνέντευξή της τον πόλεμο «σύγκρουση πολιτισμών» και δήλωσε περήφανη που τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της είναι στόχος κυρώσεων από τη Δύση.

Νωρίτερα φέτος οι αμερικανικές και οι βρετανικές αρχές επέβαλαν κυρώσεις στη Ντάρια Ντούγκινα για τη διασπορά «παραπληροφόρησης» σχετικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ο Νοτύγκιν είναι στόχος κυρώσεων των ΗΠΑ ήδη από το 2015 για τη φερόμενη εμπλοκή του στην προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας στη Ρωσία.

Η επιρροή του Ντούγκιν στον Πούτιν αποτελεί αντικείμενο εικασιών, με κάποιους αναλυτές να εκτιμούν ότι είναι μεγάλη ενώ άλλοι να τη χαρακτηρίζουν μηδαμινή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε” (Βίντεο)

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή