Ρωσία

Πούτιν: Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομίας

Οι αντιρωσικές κυρώσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομίας, δήλωσε τη Δευτέρα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με εκπροσώπους της βιομηχανίας μετάλλων.

«Έχω ήδη πει ότι αυτές οι αποφάσεις λήφθηκαν από τις δυτικές χώρες για χάρη των πολιτικών συμφερόντων, που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα ούτε στην παγκόσμια πολιτική ούτε στην παγκόσμια οικονομία», είπε.

Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι οι δυτικοί πολιτικοί που επέβαλαν κυρώσεις κατά της Ρωσίας απλώς «πέταξαν» τις αρχές του ΠΟΕ. "Οι δυτικοί πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται για την υποβάθμιση της ευημερίας και της ποιότητας ζωής των απλών πολιτών, ιδιαίτερα στην Ευρώπη.

Σε γενικές γραμμές, οι ρωσικές εταιρείες μετάλλου συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν περιορισμούς στις ξένες αγορές, πρόσθεσε ο Πούτιν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...