Ρωσία

Ρωσική απειλή στις δυτικές πρωτεύουσες! H Roskosmos δημοσίευσε δορυφορικές εικόνες «κέντρων λήψης αποφάσεων» πριν τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Την παραμονή της έναρξης της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, η Roskosmos δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα δορυφορικές εικόνες από τον χώρο της συνόδου, καθώς και από τον Λευκό Οίκο, το Πεντάγωνο, τις κατοικίες του Βρετανού πρωθυπουργού και της Γερμανίδας Καγκελαρίου, το Μέγαρο των Ηλυσίων και το αρχηγείο του ΝΑΤΟ με τις ακριβείς συντεταγμένες τους.

Η Roskosmos υποστηρίζει ότι πρόκειται για δυτικά «κέντρα λήψης αποφάσεων» που υποστηρίζουν τους Ουκρανούς. Νωρίτερα στη Μόσχα ανακοίνωσαν ότι θα χτυπήσουν τα κέντρα λήψης αποφάσεων στην Ουκρανία.

Δηλαδή, η δημοσίευση των εικόνων είναι υπόδειξη με απειλή ότι θα μπορούσαν να προκληθούν χτυπήματα και στις δυτικές πρωτεύουσες.

Ωστόσο, ρωσικά στρατιωτικά κανάλια Telegram έχουν ήδη γράψει ότι θα ήταν καλύτερα αν η Roskosmos δημοσίευε φωτογραφίες από ένα εμπορικό κέντρο στο Kremenchug προκειμένου να επιβεβαιώσει την εκδοχή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας ότι το χτύπημα έγινε σε μια αποθήκη πυρομαχικών σε ένα κοντινό εργοστάσιο.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...