Πούτιν
Ρωσία

Ποια είναι η κατάσταση υγείας του Πούτιν; 59 γιατροί τον συνόδεψαν στα ταξίδια του-Θεραπεία με κέρατα ελαφιού

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνοδευόταν από μια ομάδα γιατρών σε ταξίδια στο Σότσι το 2016-2020. Τις περισσότερες φορές, δύο ωτορινολαρυγγολόγοι πέταξαν μαζί του (ο ένας συνόδευε τον Πούτιν 59 φορές, ο άλλος 38 φορές) και ένας χειρουργός καρκίνου του θυρεοειδούς (35 φορές).

Αυτό αναφέρεται στην έρευνα ομάδας δημοσιογράφων με βάση τα στοιχεία των δημοσίων συμβάσεων.

Δύο φορές - τον Νοέμβριο του 2016 και τον Νοέμβριο του 2019 - ομάδες 12 και 13 γιατρών πήγαν στον Πούτιν, ανάμεσά τους ένας ειδικός αποκατάστασης και μια ομάδα χειρουργών νευροχειρουργών του Κεντρικού Κλινικού Νοσοκομείου της Προεδρικής Διοίκησης.

Μπορεί να έχουν εμπλακεί είτε σε χειρουργική επέμβαση είτε σε κάποια σημαντική επέμβαση στην πλάτη.

Ο Πούτιν θα μπορούσε επίσης, σύμφωνα με δημοσιογράφους, να καταφύγει στην εναλλακτική ιατρική - να πάρει ελαφοκέρατα (κέρατα ελαφιού κατά την ανάπτυξή τους με μη κερατινοποιημένη δομή) λουτρά με εκχύλισμα από τα κέρατα ελαφιού Αλτάι (μεγάλο κόκκινο ελάφι).

Ο πρόεδρος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με το εάν ο Πούτιν έχει καρκίνο, είπε ότι αυτό ήταν «μυθοπλασία και δεν είναι αλήθεια».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...