Ρωσία

Φον Ντερ Λάιεν: Νέες προειδοποιήσεις προς τη Ρωσία - "Περαιτέρω επιθετικότητα θα φέρει αυστηρές κυρώσεις"

Οποιαδήποτε περαιτέρω επιθετικότητα από τη Ρωσία, θα αντιμετωπιστεί με σθεναρή απάντηση και αυστηρές κυρώσεις, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Φον Ντερ Λάιεν, μετά την επικοινωνία που είχε με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα για μια διπλωματική λύση.

Ειδικότερα, με ανάρτησή της στο τουίτερ, η κ. Φον Ντερ Λάιεν σημείωσε:

 "Καλή συζήτηση με τον Γενς Στόλτενμπεργκ,

Συντονιζόμαστε για τις προετοιμασίες και την απάντηση στη ρωσική στρατιωτική συσσώρευση και τις αποσταθεροποιητικές ενέργειες.

Αν και ελπίζουμε ακράδαντα ότι μπορεί να βρεθεί μια διπλωματική λύση, οποιαδήποτε περαιτέρω επιθετικότητα από τη Ρωσία θα αντιμετωπιστεί με σθεναρή απάντηση και αυστηρές κυρώσεις".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

patriot
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις τον είχαν παραλάβει! Ρωσικός πύραυλος καταστρέφει σύστημα Patriot την στιγμή εκφόρτωσής του σε ουκρανικό αεροδρόμιο -Δείτε το βίντεο

Παράλληλα, ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον σημαντικότερο σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή του...