Ρωσία

Ρωσία: Έστειλε βομβαρδιστικά να φυλάνε τον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας

Η Ρωσία έστειλε στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 μεγάλου βεληνεκούς για να συμμετάσχουν σε περιπολίες στον εναέριο χώρο κατά μήκος των δυτικών συνόρων της Λευκορωσίας, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της χώρας το Σάββατο, μετέδωσε το Reuters.

Η Λευκορωσία συνορεύει δυτικά και βορειοδυτικά με την Πολωνία και τη Λιθουανία, κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι σχέσεις της Λευκορωσίας με την ΕΕ είναι τεταμένες λόγω της μεταναστευτικής κρίσης κατά μήκος των δυτικών συνόρων της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...