Ρωσία

Ρωσία: 18χρονος πλήρωσε για να βιάσουν σε live μετάδοση την πρώην του

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια γυναίκα στη Ρωσία, όταν τρεις άνδρες εισέβαλλαν στο σπίτι της και άρχισαν να λεηλατούν το διαμέρισμα ενώ προσπάθησαν να τη βιάσουν. Οι δράστες μάλιστα έκαναν και live μετάδοση στο Youtube. 

Το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, σημειώθηκε στην περιοχή του Γιαροσλάβλ και οι δράστες φέρεται να πληρώθηκαν για να προχωρήσουν σε όλα τα παραπάνω. Σύμφωνα μάλιστα με το 360 TV, ένας από τους δράστες, ο 18χρονος Artem S., φέρεται να είχε στο παρελθόν σχέση με την 30χρονη, μητέρα τριών παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα από τα ιδιαίτερα σοκαριστικά στοιχεία της υπόθεσης, είναι ότι οι δράστες είχαν και το θράσος να ζητούν δωρεές μέσα από τη live μετάδοση στο Youtube για κάθε αντικείμενο που κατέστρεφαν.

Οι συγγενείς της 30χρονης – όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Star – είδαν τα πρόσωπα των δραστών και στη συνέχεια κατάφεραν να τους εντοπίσουν και τους ξυλοκόπησαν.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, με τους τρεις δράστες να καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση για την καταστροφή της περιουσίας της 30χρονης μητέρας, πέρα της ποινής που θα τους επιβληθεί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ