Ρωσία

Σκηνές από την κοινή άσκηση Ρωσίας-Λευκορωσίας "Slavic Brotherhood-2020"

Την στιγμή που η Δύση επιχειρεί με δόλιο τρόπο να πατήσει πόδι στην Λευκορωσία όπως έκανε στην Ουκρανία, οι παραδοσιακοί σύμμαχοι δείχνουν τα δόντια τους!

Στρατιωτικές δυνάμεις από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία συμμετείχαν στην κοινή άσκηση Slavic Brotherhood 2020.

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορεί να δει κανείς αλεξιπτωτιστές από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία που διέσχισαν τον ποταμό Mukhavets εν κινήσει με την υποστήριξη της στρατιωτικής αεροπορίας κατά τη διάρκεια της κύριας φάσης της κοινής άσκησης Slavic Brotherhood 2020. Για πρώτη φορά, εκπρόσωποι των Ρωσικών Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων πραγματοποίησαν αποστολές σε άγνωστο έδαφος σε αερομεταφερόμενα οχήματα BMD-4M και τεθωρακισμένα οχήματα προσωπικού BTR-MDM Rakushka. Οι Λευκορώσοι αλεξιπτωτιστές διέσχισαν τον ποταμό με τεθωρακισμένα οχήματα προσωπικού BTR-80.

Επίσης οι αλεξιπτωτιστές της μονάδας Pskov των Ρωσικών Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων, μαζί με τους Λευκορώσους συναδέλφους τους, κατέλαβαν ένα υδροηλεκτρικό συγκρότημα κοντά στο Μπρεστ κατά τη διάρκεια της άσκησης. Μετά από χτυπήματα από την αεροπορία στρατού για να νικήσει έναν προσομοιωμένο εχθρό, οι αλεξιπτωτιστές των δύο χωρών έπεσαν στο νερό, εξοπλισμένοι με εξοπλισμό κατάδυσης και, στη συνέχεια, με αεροπορική υποστήριξη, απελευθέρωσαν το αντικείμενο στόχου. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ