Ρωσία

Το ρωσικό σύστημα πυραύλων Iskander-M με τη θανατηφόρα ακρίβεια (βίντεο)

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δημοσίευσε βίντεο με εντυπωσιακά πλάνα από τις δοκιμές του συστήματος βαλλιστικών πυραύλων Iskander-M.

Στη δημοσίευση ενός βίντεο με εντυπωσιακά πλάνα από την εκτόξευση πυραύλων Iskander-M, κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης, στο Καπουστιν Γιαρ, όπου βρίσκεται πεδίο εκτοξεύσεων και περιοχή ανάπτυξης συστημάτων, δημοσίευσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, φαίνεται αριθμός πυραύλων να εκτοξεύονται, με τους στόχους να βρίσκονται 90 χιλιόμετρα μακριά.

Μη επανδρωμένα αεροσκάφη, drones, Orlan-10, τελευταίας τεχνολογίας, χρησιμοποιήθηκαν για να παρακολουθήσουν την πορεία των πυραύλων μέχρι τον στόχο τους.


Το Iskander-M είναι σύστημα βαλλιστικών πυραύλων που χρησιμοποιείται από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις από το 2006 και αποτελεί σημαντικό κομμάτι του αμυντικού συστήματος της χώρας. Το Iskander, το οποίο κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στη Ρωσία, έχει εμβέλεια πάνω από 500 χιλιόμετρα και είναι πολύ ακριβές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Μέγα κάζο! Οι Ρώσοι “καρφώνουν” την Άγκυρα: Οι Τούρκοι δεν μπορούν να θέσουν σε λειτουργία τους πυραύλους S-400 κατά της Ελλάδος

Ρώσοι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν ότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί από τουρκικής πλευράς, οι πιθανοί λόγοι για την έλλειψη...