Ρωσία

Crash Test με την...εξωπραγματική λιμουζίνα του Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ) 

Η Ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία Aurus, πιο γνωστή για την παραγωγή της νέας αλεξίσφαιρης λιμουζίνας του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βίντεο που δείχνει ένα crash test.

Το βίντεο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μέσω του ρωσικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού Zvezda και στη συνέχεια ανακυκλώθηκε από το Sputnik, το οποίο δείχνει δύο κούκλες, ένα στο κάθισμα του οδηγού και ένα άλλο στου συνοδηγού, να συγκρούονται με ταχύτητα 40 μίλια / ώρα.

Το πολυτελές όχημα, το οποίο κοστολογείται στα 250.000 δολάρια, ή περίπου 18 εκατομμύρια ρούβλια, είχε σοβαρές ζημιές από την πρόσκρουση. Ωστόσο, και οι δύο κούκλες δοκιμής παρέμειναν στο αυτοκίνητο, προστατευμένες από ένα σύστημα αερόσακων πλήρους κάλυψης.

Η Ρωσία έχει επενδύει 190,6 εκατομμύρια δολάρια, ή περίπου 12 δισεκατομμύρια ρούβλια, στο πρόγραμμα αυτοκινήτων Aurus (περιλαμβάνει μια λιμουζίνα, ένα sedan, ένα μίνι βαν και ένα SUV). Η αυτοκινητοβιομηχανία πρόκειται να ξεκινήσει τη σειρά παραγωγής της αλεξίσφαιρης λιμουζίνα του Πούτιν φέτος, και σκοπός είναι να διαδοθεί σε αρχηγούς κρατών σε όλο τον κόσμο.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ