Ρωσία

Tραγικό περιστατικό στη Ρωσία! Έκανε πλάκα στη γυναίκα του πως μπορεί να δεχθεί επίθεση από άγριο θηρίο και...βγήκε αληθινή!-Βίντεο

Ένας συνταξιούχος στη Ρωσία δεν στάθηκε τυχερός και έχασε τη ζωή του από επίθεση αρκούδας. Τραγική ειρωνεία πως λίγο νωρίτερα έκανε πλάκα στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του για την πιθανότητα να τον κατασπαράξει κάποιο άγριο θηρίο.

 

Ο 66χρονος Αλεξάντερ Κορνέγιεφ πήγε να μαζέψει μανιτάρια σ’ ένα δάσος έξω απ’ το χωριό του στην ανατολική Ρωσία όταν δέχθηκε επίθεση από μια άγρια καφετιά αρκούδα. Οπλισμένος μ’ ένα σουγιαδάκι ο συνταξιούχος σιδηροδρομικός υπάλληλος προσπάθησε να αποκρούσει το παμφάγο κτήνος, αλλά δεν τα κατάφερε. Εργάτες εντόπισαν τη διαμελισμένη σορό του σ’ ένα μονοπάτι κοντά στο χωριό Σουλούκ, περίπου 400 χλμ. βορειοανατολικά του Χαμπαρόφσκ στη ρωσική άπω Ανατολή. Ντόπιοι κυνήγησαν αργότερα την αρκούδα και τη σκότωσαν. Στο στομάχι της βρέθηκαν μέλη του θύματος.

Προσοχή: Σκληρές εικόνες! Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει το κουφάρι της αρκούδας μέσα στο δάσος

https://youtu.be/opJK2JljJA4

Παρόμοια επίθεση αρκούδας δεν έχει καταγραφεί ποτέ στο παρελθόν στην περιοχή. «Υπήρχαν αίματα παντού. Ο σουγιάς του ήταν σπασμένος, υπήρχαν ίχνη πάλης. Βρήκαμε τη σορό του μπρούμυτα. Ούτε ένα σημείο της δεν είχε μείνει ανέγγιχτο», δήλωσε ένας χωρικός. Λίγο πριν δεχθεί την επίθεση το θύμα είχε τηλεφωνήσει στη γυναίκα του, που μένει στο σπίτι τους σε γειτονική κωμόπολη και της είπε: «Πάω να μαζέψω μανιτάρια. Αν δεν σου έχω τηλεφωνήσει μέχρι τις 10 το πρωί, πάει να πει ότι με έφαγε αρκούδα»...

To θύμα της επίθεσης της αρκούδας, ο 66χρονος Αλεξάντερ Κορνέγιεφ.

Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αρκετές εμφανίσεις αρκούδων στην περιοχή, αλλά και σε ολόκληρη τη ρωσική άπω Ανατολή, λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται στη Σιβηρία και έχουν εξαφανίσει πολλά από τα θηράματα των παμφάγων θηλαστικών.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ