Ρωσία

Έφηβος ναζί σκόρπισε τον τρόμο σε σχολείο στη Ρωσία: Μαχαίρωσε δασκάλα και της έβαλε φωτιά

Παράλληλα τραυμάτισε  συμμαθήτριές του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει,  προσπαθώντας να κόψει το λαιμό του

Τρόμος «σκέπασε» σχολείο στη Ρωσία! Ένας 15χρονος μαθητής σε σχολείο  της πόλης Στερλιταμάκ, στη ρωσική ομοσπονδιακή δημοκρατία της Μπασκίριας, επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμμαθήτριές του, μαχαίρωσε καθηγήτριά του στο στομάχι και στο στήθος, της έβαλε φωτιά και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει, προσπαθώντας να κόψει το λαιμό του.  

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, ο μαθητής μπήκε στην αίθουσα πληροφορικής, τραυμάτισε μαθήτριες και επιτέθηκε στην 29χρονη καθηγήτριά του. Στην συνέχεια την έλουσε με εύφλεκτο υγρό, της έβαλε φωτιά και αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι, με την αίθουσα να φλέγεται από άκρη σε άκρη.

Μία άλλη μαθήτρια, πανικοβλημένη από τον αντιπυρικό συναγερμό, πήδηξε από το παράθυρο. 

Ο 15χρονος ανήλικος δράστης που ονομάζεται Artyom Tagirov συνελήφθη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Στο κτήριο και σε όλη την κοντινή περιοχή επικράτησε απόλυτος πανικός. Πυκνοί καπνοί έβγαιναν από το κτήριο, μαθητές έτρεξαν προς τις εξόδους κινδύνου για να σωθούν. 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο δράστης είχε ένα πλούσιο «βιογραφικό» μίσους στα social media. 

Στη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου ο 15χρονος φορά μπλούζα με το σύμβολο της σβάστικας. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...