Ρωσία

Russian Insider: Η Ρωσία θεωρεί απόλυτα ρεαλιστικό το σενάριο βύθισης αμερικανικών σκαφών

Τις απόψεις ενός Αμερικανού ο οποίος παρακολούθησε μια συζήτηση σε κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό φιλοξενεί η ιστοσελίδα Russian Insider.

Στα ανησυχητικά συμπεράσματα του αρθρογράφου είναι ότι η ρωσική κοινή γνώμη θεωρεί ως απόλυτα ρεαλιστικό το σενάριο βύθισης σκαφών του αμερικανικού Ναυτικού σε περίπτωση που εξαπολύσουν επίθεση κατά στόχων στη Συρία.

«Προς έκπληξή μου διαπίστωσα ότι η υπόθεση ότι η Ρωσία θα πρέπει να βυθίσει μερικά αμερικανικά πλοία ή χρησιμοποιήσει βλήματα Kalibr εναντίον αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή έτυχε φυσιολογικής υποδοχής από τους Ρώσους και μάλιστα σε σημείο που θεωρήθηκε ως ρεαλιστική έως και αναπόφευκτη επιλογή», αναφέρεται.

Η ιδέα μιας αναμέτρησης με τις ΗΠΑ, στις οποίες καταλογίζουν ότι δεν παίρνουν σοβαρά τη Ρωσία, κερδίζει όλο και πιο πολύ έδαφος στη χώρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...