Παγκοσμιοποίηση
Ενημερώθηκε στις:

Η αρχή του χάους στην Ευρώπη ξεκινάει από το Δουβλίνο; Αδύνατη η πολιτισμική ενσωμάτωση ακραίων Ισλαμιστών στην ΕΕ

Σε εμπόλεμη ζώνη έχουν μετατραπεί οι δρόμοι του Δουβλίνου στην Ιρλανδία, μετά την επίθεση Αλγερινού μετανάστη με μαχαίρι σε νηπιαγωγείο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών (3) παιδιών και δύο (2) ενηλίκων, με την γυναίκα ενήλικη και ένα κοριτσάκι να νοσηλεύονται  σε κρίσιμη κατάσταση και  τον Αρχηγό της αστυνομίας να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τα κίνητρα που οδήγησαν τον Αφρικανό στην αποτρόπαιη πράξη του, μηδέ αποκλειομένης της τρομοκρατικής επίθεσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάντως στην περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης, η οποία δεν έχει αποκλειστεί μέχρι στιγμής, μάλλον θα πρόκειται για "μοναχικό λύκο", αφού διαρροές από την αστυνομία δεν αναφέρουν ότι αναζητούν συνεργούς του Αλγερινού.

Ωστόσο το παραπάνω περιστατικό προκάλεσε εντονότατα επεισόδια και συνθήματα κατά των μεταναστών.

Μένος των Ιρλανδών κατά των μεταναστών στους δρόμους του Δουβλίνου

Γαλλία τον Ιούνιο, Ιρλανδία σήμερα. Τα παιδιά που μαχαιρώνονται από "φιλήσυχους" μετανάστες δεν είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτούμε και δεν θα το δεχθούμε. Διώξτε τους από την Ευρώπη ή αντιμετωπίστε τις συνέπειες..!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλήρης υποστήριξη στους Ιρλανδούς .Φτάνει πια με τους μετανάστες Απλώς διώξτε τους Ροχίνγκια από τη χώρα μας.

 

Σήμερα ένας  Αλγερινός μετανάστης στην Ιρλανδία μαχαίρισε 3 παιδιά και 1 ενήλικη γυναίκα, τραυματίζοντας όλα σοβαρά. Ο κουρασμένος Ιρλανδός λαός προχώρησε σε διαμαρτυρίες τόσο ειρηνικά όσο και άλλες ομάδες που γνωρίζουμε καλά. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις σκηνές στο Δουβλίνο σήμερα. Η ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση σε χώρες από ανθρώπους που δεν συμμερίζονται τις αξίες αυτού του έθνους πρέπει να σταματήσει. Ο κόσμος πρέπει να ξεσηκωθεί!

 

Μαζικές διαδηλώσεις κατά της μετανάστευσης στην Ιρλανδία μετά από επίθεση με μαχαίρι σε παιδιά από Αλγερινό μετανάστη. Η Ιρλανδία καταδικάζει πάντα το #Ισραήλ όταν δέχεται επίθεση από τρομοκράτες, και μάλιστα το έκανε μετά τις 7 Οκτωβρίου. Μόλις το βιώσουν λένε το αντίθετο.

 

Οι Ιρλανδοί δεν έχουν καμία διάθεση να δεχτούν τίποτα από τους μετανάστες.

Πολύ δύσκολη  η πολιτισμική ενσωμάτωση μεταναστών στην ΕΕ με τα ισχύοντα μέτρα- κανόνες 

Από τα παραπάνω διαφαίνεται ότι το μένος των Ιρλανδών του Δουβλίνου κατά των μεταναστών είναι μεγάλο, αναδεικνύοντας ένα συλλογικό πρόβλημα ασφαλείας για τις χώρες της ΕΕ που δέχονται μετανάστες είτε από Αφρικανικές είτε από ασιατικές χώρες.

Εκτίμησή μας είναι ότι απαιτείται αυστηροποίηση των κριτηρίων  χορήγησης άδειας παραμονής μεταναστών σε χώρες της ΕΕ,  ενώ επίσης θα πρέπει να διεξάγεται νωρίτερα ενδελεχής έλεγχος της προόδου ένταξής τους στο κοινωνικό σύνολο της χώρας φιλοξενίας, με παροχή  εκπαιδευτικών γνώσεων σε αυτούς και εξετάσεις που θα υποβάλλονται πάνω σε θέματα, γεωγραφίας, ιστορίας, γλώσσας και θρησκευτικών πεποιθήσεων των χωρών φιλοξενίας.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...