Παγκοσμιοποίηση
Ενημερώθηκε στις:

Τι έρχεται στην Ελλάδα-Ακροδεξιός ή πατριώτης ο Ολλανδός νικητής των εκλογών με Ασπίδα την ακρίβεια και το μεταναστευτικό ;

Πολιτικός σεισμός προκλήθηκε στην Ευρώπη από την εκλογή του  Εθνικιστή Ντε Βίντερς στην Ολλανδία, ο οποίος είχε ως προμετωπίδα της ατζέντας του το μεταναστευτικό και την αλόγιστη εισβολή μεταναστών-προσφύγων στην χώρα του.

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο πολιτικό “περιστατικό”, αλλά για κεφαλαιώδη αλλαγή των ανεκτικών Ολλανδών πολιτών σε αυτά που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην ζωή τους, ειδικά στις πόλεις.

 

Το σοκ για κάποιους στην Ευρώπη είναι μεγάλο, ενώ όπως όλα δείχνουν έπεται και μακρά συνέχεια και σε άλλες χώρες, ειδικά στην Γερμανία που το AFD οδεύει σε “νικηφόρα πορεία”, αλλά και στην Γαλλία με την γνωστή Μαρί Λεπέν, που υπόσχεται επαναπροωθήσεις  παράνομων μεταναστών και καλύτερη αστυνόμευση.     

Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μπρούνο Λεμέρ.   μιλώντας σε ΜΜΕ, υπό τον φόβο αυτών των πολιτικών εξελίξεων ανέφερε ότι "η Ολλανδία δεν είναι Γαλλία", αλλά το πιο πιθανό είναι και αυτός να βρεθεί σε κάποιο χρονικό διάστημα σε πολιτικό σοκ από το αποτέλεσμα εκλογών στην χώρα του.

Στη νικητήρια ομιλία του, ο Βίλντερς υποσχέθηκε να αντιμετωπίσει αυτό που αποκάλεσε το "τσουνάμι του ασύλου" που έπληξε την Ολλανδία. 

"Οι κύριοι λόγοι που οι ψηφοφόροι υποστήριξαν τον Βίλντερς σε αυτές τις εκλογές είναι η αντιμεταναστευτική του ατζέντα, ακολουθούμενη από τις θέσεις του για την κρίση κόστους ζωής και τη θέση του στον τομέα της υγείας", δήλωσε η Σάρα ντε Λανγκ, καθηγήτρια πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.

Τι έπεται να δουν οι πολιτικές ηγεσίες στην Ευρώπη το επόμενο διάστημα και οι τρομεροί κίνδυνοι για την Ελλάδα

Οι χώρες του αποκαλούμενου πλούσιου Βορρά στην Ευρώπη, ( Σουηδία, Ολλανδία, Γερμανία κά), κατανόησαν με τον άσχημο τρόπο ότι η αθρόα μετανάστευση, ο ακραίος ισλαμισμός, σε συνδυασμό με την επισιτιστική κρίση είναι ένα εκρηκτικό μίγμα που κινδυνεύει να τινάξει τις κοινωνίες τους στον αέρα.

Την ίδια περίοδο η παραβατικότητα κτυπά κόκκινο μέσα στις μεγάλες μεγαλουπόλεις με σειρά περιστατικών από βιασμούς, κλοπές, επιθέσεις και κυρίως γκετοποίηση των παράνομων μεταναστών, κάτι που δεν γίνεται αποδεκτό από το σύνολο των Ευρωπαίων πολιτών πλέον.

Η Ευρώπη δεν είναι Αμερική για να αποδεχθεί πόλεις με  γκετοποιημένες ολόκληρες περιοχές που θα κατοικούνται  από χιλιάδες πάμφτωχους μετανάστες, στις οποίες θα βασιλεύει η η αναρχία, η ανομία, και η παραβατικότητα.
Η ιστορία και η κουλτούρα στην Ευρώπη απαγορεύει αυτό το είδος πόλεων.

Στην Ελλάδα τώρα, το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο, αφού  οι χώρες του Βορρά θα επιχειρήσουν πιθανότατα να μας στείλουν χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες ως πρώτη χώρα υποδοχής.

Το πρόβλημα θα εκτιναχθεί δε, αν η Τουρκία αποφασίσει να αυξήσεις τις ροές σε νησιά και Έβρο.   

Ήδη «πνίγουν» την Ελλάδα οι Τούρκοι με καραβιές παράνομων μεταναστών και έχουμε αύξηση στις μεταναστευτικές ροές κατά 24% σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με την FRONTEX.

Αυτό είναι κατά την άποψή μας ήταν το κυριότερο θέμα   που απασχόλησε τον  Γερμανό Καγκελάριο Σόλτς και τον Κ.  Μητσοτάκη, με τον Σόλτς πρόσφατα.

Ο μεν Πρωθυπουργός μας ανέφερε ότι η χώρα μας σε όσους εκ των μεταναστών  δίνει άσυλο, επιθυμεί την παραμονή-απασχόληση- ενώ όνισε την έλλειψη εργατικών χεριών στην χώρα μας - και την ενσωμάτωσή τους στην Ελληνική κοινωνία, κρατώντας τους και μη προωθώντας τους στην ΕΕ-Γερμανία.

Η ακρίβεια, η πληθώρα μεταναστών, η παραβατικότητα και μερικά ακόμη προβλήματα, κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα τα καλά μηνύματα στην οικονομία μας, ενώ το πιο σημαντικό είναι ο κίνδυνος που νιώθουν οι πολίτες στην καθημερινότητα από παραβατικές συμπεριφορές από Ρομά και αλλοδαπούς.

Όσο περνά ο χρόνος και δεν δίνονται ρηξικέλευθες λύσεις, τόσο θα αυξάνεται ο κίνδυνος για την ελληνική και ευρωπαϊκή κοινωνία, που ήδη εκφράζονται πολιτικά.           

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Γαλλική ομάδα μάχης θα ξεκινήσει αποστολή στην Μεσόγειο Θάλασσα-Η Γαλλία προετοιμάζεται για ναυτικό πόλεμο εναντίον Ρωσίας-Τουρκίας;

Ο ρυθμός ανάπτυξης του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού και η αδυναμία των Ρώσων στην Μαύρη Θάλασσα ( λόγω ουκρανικών...