Παγκοσμιοποίηση
Ενημερώθηκε στις:

Μετά τις συγκρούσεις με μετανάστες σε Ιταλία και Σουηδία ήρθε η σειρά της Βρετανίας-Απώθησαν ολόκληρη αστυνομική δύναμη (Βίντεο)

Μόνο πάνοπλοι αστυνομικοί ή Στρατιώτες μπορούν να εισέλθουν πλέον σε πολλές περιοχές μεγάλων Ευρωπαϊκών πόλεων.

Συγκλονιστική αποκάλυψη μας έρχεται από την Ευρώπη, σύμφωνα με την οποία “υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός περιοχών στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, την Γαλλία και τη Σουηδία, στις οποίες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και επιβολή του νόμου, μπορούν να εισέλθουν μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και βαριά οπλισμένοι.

Για να κατανοήσουμε δε το δογματικό/ιδεολογικό υπόβαθρο του εξισλαμισμού μέσω της μετανάστευσης, ολόκληρα
Τμήματα του Λονδίνου γίνονται γρήγορα απαγορευμένες περιοχές για την βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία. Σε βίντεο όχλος μεταναστών απωθεί την αστυνομία.

Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα αρχής γενομένης της Ιταλίας,  Ισπανίας, Γαλλίας, Σουηδίας και τώρα Βρετανίας, λόγω των καθημερινών πλέον, φαινομένων απίστευτης αγριότητας και βαρβαρότητας περιστατικών με μερίδα μεταναστών από Αφρική, και Πακιστάν, ενώ οι βιασμοί και οι επιθέσεις σε γυναίκες είναι σε τρομακτική αύξηση.

Μάλιστα θύμα των μεταναστών είναι και η ίδια η αστυνομία, οι οποίοι είτε προπηλακίζονται , είτε απωθούνται σε μια κατάσταση που δείχνει τα σημεία των καιρών.

Τα περιστατικά βιασμών και βίας μεταξύ μεταναστών από άλλες χώρες εντός Ελλάδος είναι σε ανησυχητικό επίπεδο, και τα συμβάντα είναι σχεδόν καθημερινά.

Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, Τούρκων ( έχουν γεμίσει την Ευρώπη λόγω του καθεστώτος (Ερντογάν),μουσουλμάνων από Ασία, Αφρική και αλλού, έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μίγμα που πολύ δύσκολα μπορούν να τιθασεύσουν οι αστυνομικές αρχές όχι μόνο στην Σουηδία αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στην χώρα μας το πρόβλημα των μεταναστών λαμβάνει σταδιακά διαστάσεις "Ιταλίας" και το πρόβλημα μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα.

Εκθέσεις ειδικών, Αρχηγών μυστικών υπηρεσιών, Καθηγητών, και λοιπών, δείχνουν ότι η Ευρώπη έχει ένα σοβαρότατα πρόβλημα εντός των μεγάλων πόλεων της, όχι αύριο ή στο μέλλον, αλλά χθες, σήμερα, το οποίο απειλεί την κοινωνική συνοχή.

Σε μεγαλουπόλεις της ευρωπαϊκής ηπείρου, εκτός της Σουηδίας που καίγεται από τις συμμορίες μεταναστών, συμπαγείς εθνοτικές και θρησκευτικές ομάδες κινούνται σε παράλληλες δομές από τις επίσημες δομές της χώρας που ζουν και εργάζονται.

Όλο     αυτό το σκηνικό πρέπει να αντιμετωπιστεί τώρα, διότι αύριο πιθανότατα θα είναι ίσως πολύ αργά, μιας και χιλιάδες μετανάστες έχουν γκετοποιηθεί μέσα σε πόλεις έχοντας κατά νου πιθανόν και άλλα σχέδια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...