Παγκοσμιοποίηση

Αποκάλυψη: Το μεγάλο σχέδιο Σόρος για έλεγχο της Ευρώπης

Το απόγευμα της 5ης Απριλίου 2018 οι συντάκτες του «Soros: Breaking Spain» (Homo Legens) έστειλαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο UDEF και στον δικαστή Pablo Llarena το αποτέλεσμα μιας έρευνας που έδειξε τις συνδέσεις του Σόρος με την καταλανική διαδικασία διαχωρισμού.

Το έργο του Juan Antonio de Castro και της Aurora Ferrer, αυτό το νέο βιβλίο είναι η διδακτική προσαρμογή αυτής της αποκάλυψης. Σε αυτό, οι συγγραφείς αποκαλύπτουν το πολιτικό, επιχειρηματικό και ψεύτικο δίκτυο της κοινωνίας των πολιτών, το οποίο, χρηματοδοτούμενο από τον Soros, κάλυψε την...αθώα έκρηξη περι της ανεξαρτησίας.

Ο Σόρος διέθεσε στα αποσχιστικά του συμφέροντα το πολύπλοκο δίκτυο ΜΚΟ και think tanks, ένα δίκτυο που διαχειρίζεται το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας, το οποίο εδρεύει στην Ευρώπη ακριβώς στην Βαρκελώνη.

Σήμερα οι εταιρείες του Soros και των συναφών οργανώσεών του, υποστηριζόμενες από ένα σκοτεινό δίκτυο πολιτικών μέσων ενημέρωσης αφιερωμένο στην παραπληροφόρηση και κατευθυνόμενοι από το εξωτερικό, αποτελούν παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Ισπανίας και απειλή για την κυριαρχία της.

Ο στόχος είναι σαφής: να δημιουργηθεί ένα κύμα διεθνούς ενσυναίσθησης με τους διεκδικητές της ανεξαρτησίας και τον σκοπό τους. Ο κατακερματισμός της Ισπανίας θα είναι μόνο το πρώτο βήμα. Ο απώτερος στόχος είναι να προκαλέσει φαινόμενο μόλυνσης που θα αποσταθεροποιεί ολόκληρη την Ευρώπη. Μια ήπειρος με εκατοντάδες μικρά κράτη που αντιμάχονται το ένα το άλλο θα είναι πολύ πιο εύκολο να ελεγχθεί...

Για πρώτη φορά ένα βιβλίο τολμά να δείξει απευθείας τον Σόρος. Ο Juan Antonio de Castro και η Aurora Ferrer προειδοποιούν: "Αυτό μόλις ξεκίνησε."

«Δεν μιλάμε για έναν χαρακτήρα, αλλά για ένα πολύ περίπλοκο πλαίσιο που χειρίζεται την Κοινωνία των Πολιτών. Και αυτό έχει γίνει από το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του George Soros για δεκαετίες, κατά το οποίο χρονικό διάστημα έχει επενδύσει 32.000 εκατομμύρια ευρώ. Δεν υπάρχει φιλάνθρωπος Σόρος, υπάρχει οικονομικός κερδοσκόπος και χειραγωγός ».

«Ο Σόρος δεν πάει μόνος του. Οι φιλελεύθεροι των Ηνωμένων Πολιτειών πάντοτε συμβαδίζουν με τη σύνδεση και την εξουσία του Ατλαντικού (Obama, Clinton κ.λπ.)” λένε ακόμη.

"Μια Ευρωπαϊκή Επιτροπή που μπορεί να ασκεί εξουσία σε μια Ευρώπη περιφερειών όπου τα κράτη δεν θα προσφέρουν αντίσταση είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Τη Σκωτία, την Καταλονία, τη Χώρα των Βάσκων ... δηλαδή το γεωπολιτικό όραμα του Σόρος. Μια αποσταθεροποιημένη Ευρώπη από την οποία όλοι θα επωφεληθούν. Μια παγκόσμια οικονομική δύναμη που θα απαλλαγεί από τα εθνικά ζευγάρια. Το αποτέλεσμα είναι μια Ευρώπη πολλών μικρών μονάδων των οποίων η κυριαρχία θα αραιώνεται σε μια σκιά παγκόσμιας κυβέρνησης. Ένας βρετανός διπλωμάτης κοντά στον Σόρος ήταν εκείνος που συνέστησε στις κινητοποιήσεις ανεξαρτησίες να υπάρξει βία » υποστηρίζουν οι ερευνητές και επισημαίνουν ακόμη πως:

«Ο Σόρος είναι σκιώδης σύμβουλος της κυβέρνησης του Sánchez στην Ισπανία»

GALLERY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ