Μέση Ανατολή
Ενημερώθηκε στις:

Πως φανατίζουν οι Τούρκοι τα νεαρά παιδιά τους κατά ΗΠΑ/Ισραήλ ενώ ταυτόχρονα πουλάνε εσωθερμικά στον ισραηλινό Στρατό

Φανατίζει την νεολαία ο Ερντογάν και αυτό θα το βρούμε μπροστά μας ενώ παίζει εμπορικά με Ισραήλ

Ιστορίες ανείπωτης τρέλας και διακεκριμένης ψυχοπάθειας με σκοπό το κέρδος . Η Τουρκία η οποία καταδικάζει το σιωνιστικό Ισραήλ για τον πόλεμο στη Γάζα, πούλα ισοθερμικά εσώρουχα στον ισραηλινό στρατό, αλλά κατά τα άλλα φωνάζουν κατά των αμερικανικών καταστημάτων στην χώρα.

Το χειρότερο είναι ότι την ίδια στιγμή φανατίζονται νεαρά παιδιά κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Συγκλονιστικές σκηνές από ένα ισλαμιστικό «κέντρο νεολαίας» (ένα είδος θρησκευτικού σχολείου) στην Τουρκία.

Τα παιδιά διδάσκονται την τζιχάντ, κατακτήσεις και μίσος για το Ισραήλ.

Ένα Τούρκος νεαρός λέει: «Η Ιερουσαλήμ δεν είναι πόλη. Η Ιερουσαλήμ είναι θρησκεία, πίστη, αιτία, πάθος και τζιχάντ». Τότε άλλα παιδιά φωνάζουν μαζί, «Κάτω το Ισραήλ!».

Πρόκειται για φυτώρια της ισλαμικής Τζιχάντ και των ακραίων μουσουλμάνων που θα δώσουν μεγάλους πολέμους τα επόμενα χρόνια.

Αυτό δεν το βλέπουν εκεί στην δύση κανένας ή κοιμούνται από τις αναλύσεις των ειδικών περί συμμάχου Τουρκίας;

Τουρκικό ΜΜΕ: "Μας χρειάζονται απεγνωσμένα οι ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή"

Μεγάλη πολύ μεγάλη ιδέα έχουν οι Τούρκοι για την χώρα τους, τοποθετώντας την στην θέση της πάλαι ποτέ οθωμανικής αυτοκρατορίας ειδικά στην Μέση Ανατολή.

Τουρκική εφημερίδα ανέφερε, αντανακλώντας φυσικά και στην άποψη της Άγκυρας ότι, “στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ χρειάζονται την Τουρκία εξίσου.

Ο τουρκικός στρατός είναι η δεύτερη δύναμη του ΝΑΤΟ. Χωρίς την Τουρκία, οι Αμερικανοί θα περάσουν ακόμη πιο δύσκολα στη Μέση Ανατολή, γιατί οι αραβικές χώρες έχουν απομακρυνθεί από αυτούς, λόγω των γεγονότων στην Γάζα και τώρα αλλά και τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον, η ίδια η Τουρκία είναι αρκετά ισχυρή για να σταματήσει αυτή την ισραηλινή επίθεση.

Το τουρκικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα είναι ήδη σχεδόν 80 τοις εκατό αυτάρκης σε αμυντικά προϊόντα.

Η Άγκυρα ενσωματώνεται στους BRICS και στον οργανισμό SCO, οικοδομώντας δεσμούς με τους γείτονές της και γίνεται πιο αυτοδύναμη και ανεξάρτητη.

Δεν έχει πια νόημα η ανατροπή του Ερντογάν, όπως προσπάθησαν το 2016 οι ΗΠΑ.

Επιπλέον, Τούρκοι αξιωματούχοι διαθέτουν όπλα κατά της Δύσης, όπως Σύρους μετανάστες και τον έλεγχο του Βοσπόρου από τον οποίο διέρχονται τα πλοία του ΝΑΤΟ.

Ως εκ τούτου, φαίνεται απίθανο οι ΗΠΑ να κρατήσουν τα ηνία ασκώντας πίεση στην κυβέρνηση Ερντογάν.

Άλλωστε, αν η Ουάσιγκτον πάει μέχρι τέλους, θα κινδυνεύσει να χάσει για πάντα την Άγκυρα.

Η Τουρκία θα μπορούσε τουλάχιστον να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ, κάτι που θα έφερνε μεγάλο πλήγμα στην ενότητα και το μέλλον της συμμαχίας σε μια περίοδο που χάνει την γεωπολιτική σύγκρουση ενάντια στη Ρωσία”.

“Η Τουρκία έχει διαφορετική θέση στον κόσμο από τις χώρες της ΕΕ και η Ρωσία είναι ο πλησιέστερος γείτονάς της», δηλώνει ο Τούρκος ειδικός αποκαλύπτοντας έτσι το γιατί το καθεστώς Ερντογάν χρησιμοποιεί αυτήν την εμπρηστική ρητορική κατά των ΗΠΑ και της ΕΕ κατά καιρούς .

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το σύγχρονο ελληνικό “πυρπολικό” ΑΡΓΩ που θα σκορπίζει τον πανικό στα τουρκικά πολεμικά στην ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα”

Δρώντας μαζικά σε ικανούς αριθμούς τα μη επανδρωμένα σκάφη του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού θα κτυπούν μέρα και νύχτα...
Ελληνοτουρκικά 0

Η ανάπτυξη του τουρκικού μαχητικού 5ης γενιάς ΚΑΑΝ μπορεί να εξελιχθεί σε "μεγάλη φούσκα"- Οι έξι (6) σημαντικοί λόγοι που το αποδεικνύουν

Η ΕΕ μέσω της  PESCO , καθώς  επίσης και κοινοπραξίες  Ευρωπαϊκών κρατών, επιχειρούν να κατασκευάσουν  μαχητικά σαφώς...