Μέση Ανατολή

Φόβος για ισραηλινές επιθέσεις: Η Χεζμπολάχ ενισχύει τις δυνάμεις της στη Συρία

Αυτό ανέφερε η Jerusalem Post, επικαλούμενη στοιχεία από το Συριακό Παρατηρητήριο για την Παρακολούθηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με την οργάνωση, οι ενισχύσεις θα προστεθούν στους μαχητές της Χεζμπολάχ που έχουν ήδη αναπτυχθεί στην περιοχή, στην πόλη Μαχίν και επίσης κοντά στη Χομς στην κεντρική Συρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αυτό ακολουθεί τις υποτιθέμενες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χαλεπιού στη βόρεια Συρία και σε περιοχές κοντά στη Δαμασκό χθες το βράδυ, σημειώνεται.

Ο αραβικός Τύπος ανέφερε σήμερα μεγάλες καταστροφές στο αεροδρόμιο του Χαλεπιού ως αποτέλεσμα της ισραηλινής επίθεσης το βράδυ της 31ης Αυγούστου. Ο διάδρομος προσγείωσης φέρεται να καταστράφηκε εντελώς και ο τερματικός σταθμός επιβατών καταστράφηκε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Αναφέρθηκε επίσης ότι το διεθνές αεροδρόμιο στο Χαλέπι ήταν κλειστό "λόγω εργασιών που εκτελούνται στο χώρο" και οι αεροπορικές εταιρείες είχαν ενημερωθεί.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι κατασκεύασαν τον πανίσχυρο κινητήρα TEI-TF6000 -Το μαχητικό αεροσκάφος της TF-X & τα UAV Kızılelma και Anka-3 αποκτούν τεράστιες δυνατότητες (Bίντεο)

Η εξοπλιστική προσπάθεια της Τουρκίας δεν περιορίζεται σε παραγωγή νέων οπλικών συστημάτων, αλλά επεκτείνεται και στην...