Χριστιανοί
Μέση Ανατολή
Ενημερώθηκε στις:

Τουρκία: Εθνοκάθαρση στους Χριστιανούς της Μέσης Ανατολής - Σιγή ΟΗΕ

Oι Χριστιανοί έρχονται αντιμέτωποι με εθνοκάθαρση, καθώς η Τουρκία εισβάλει στην Συρία για να βοηθήσει το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα να ανακτήσουν την εξουσία τους.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κήρυξε στρατιωτική εισβολή στην Συρία εναντίον των Κουρδικών δυνάμεων, με σκοπό την εθνική κάθαρση του πληθυσμού και την αντικατάστασή του με Σουνιτικό-Μουσουλμανικό πληθυσμό.

Η Τουρκία βοηθά το Ισλαμικό Κράτος να κερδίσει έδαφος εκτοπίζοντας τις Κουρδικές Ειδικές Δυνάμεις μέσω στρατιωτικής εισβολής. 

Η ισλαμική δίωξη των χριστιανών σε όλη την Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική έχει πάρει τις διαστάσεις γενοκτονίας όπως αναφέρει το infognomonpolitics.gr.

Γιατί δεν νοιάζεται ο κόσμος για τον θάνατο των Χριστιανών;

Γιατί όταν οι χριστιανοί δολοφονούνται και διώκονται μαζικά κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται, ούτε καν οι άλλοι χριστιανοί;

Που είναι όλες οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ και την Δύσης; Παρακαλώ προσευχηθείτε για τις χριστιανικές μειονότητες στον μουσουλμανικό κόσμο.

Το ισλαμικό κράτος της Τουρκίας, η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν και όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν την ίδια επικίνδυνη ιδεολογία έναντι του Χριστιανισμού.

Ο Ερντογάν -κατακτητής της Βόρειας Κύπρου, ο στρατός της οποίας σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά, εντός και εκτός Τουρκίας- θα πρέπει να διωχθεί από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Τα τελευταία χρόνια, πολλές δυτικές χώρες και οργανώσεις πληροφοριών έχουν κατηγορήσει το καθεστώς της Τουρκίας για υποστήριξη τρομοκρατικών ομάδων στην Μέση Ανατολή, σε μία προσπάθεια να αποτραπεί η εντατικοποίηση ”φιλοδυτικών” δημοκρατικών ομάδων, όπως οι Κούρδοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ