Κίνα

Κινεζικό ΥΠΕΞ: Kάνει λόγο για απειλή ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μετά τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, η απειλή ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου εγείρεται στην Κίνα. Η Κίνα κάλεσε τις πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση προκειμένου να αποφευχθεί η κλιμάκωση της σύγκρουσης. Το RIA Novosti επικαλείται το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κανείς δεν θέλει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, όλες οι πλευρές θα πρέπει να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση γύρω από την κρίση στην Ουκρανία και να αποτρέψουν την εξάπλωση της σύγκρουσης", δήλωσε το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΗΠΑ 0

Αποκάλυψη για δήλωση Γκιλφόιλ σε Παπασταύρου: «Μπορούμε να αλλάξουμε κυβέρνηση σε όποια χώρα θέλουμε» - Μεγάλες αντιδράσεις από το περιστατικό

Ο προσωπικός δικηγόρος της Αμερικανίδας Πρέσβη διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη περιγραφή του διαλόγου αυτού