Κίνα

Δύο Ελληνίδες από την Κίνα δώρισαν 2.800 μάσκες στο υπουργείο Τουρισμού

Πρόκειται για την Σοφία και την Μαριάννα Ερωτοκρίτου, αδερφές, που ζουν εδώ και επτά χρόνια στην Κίνα. Όταν ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού, αποφάσισαν πως δεν πρέπει να μείνουν άπραγες και έτσι διοργάνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια καμπάνια για να συγκεντρώσουν μάσκες. Το αποτέλεσμα; Οι κοπέλες εξασφάλισαν 10.000 μάσκες, από τις οποίες δώρισαν τις 2.800 στο ελληνικό υπουργείο Τουρισμού.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως δήλωσαν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1, βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στην Κίνα για τις σπουδές τους και παράλληλα προσπαθούν να προωθούν την Ελλάδα, αναδεικνύοντας τις ομορφιές της χώρας μας, τη γαστρονομία μας ενώ μαθαίνουν και ελληνικά στους Κινέζους. Αξιοποιώντας τους ακολούθους τους στα social media, «έτρεξαν» μία καμπάνια για τη συλλογή μασκών, η οποία είχε εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού συγκέντρωσαν 10.000 μάσκες. 

Τις 2.800 από αυτές, τις δώρισαν στο ελληνικό υπουργείο Τουρισμού, πράξη για την οποία τις ευχαρίστησε προσωπικά ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος μάλιστα τις διαβεβαίωσε πως θα τις χρίσει πρέσβειρες της χώρας μας στην Κίνα. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ