Κινέζος οδηγός
Κίνα
Ενημερώθηκε στις:

Νευρίασε όταν τον ρώτησαν αν έχει κορωνοϊό και έριξε το αυτοκίνητο του σε μια βιτρίνα!

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον οδηγό του μπλέ αυτοκινήτου και του ζήτησαν να τους επιδείξει τον «κώδικα υγείας του». Μια εφαρμογή που χρησιμοποιούν αναγκαστικά όλοι στην Κίνα και η οποία δείχνει μέσω κινητού από το μητρώο του κάθε ανθρώπου, εάν έχει προσβληθεί ή εάν νοσεί από κορωνοϊό.


Αυτό είναι ένα μέτρο που ισχύει για όλους όσοι πλησιαζουν σε δημόσιους χώρους, σε μέρη με κόσμο, σε πάρκα ή σε παιδικές χαρές. Όταν λοιπόν οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον οδηγό και του ζήτησαν τον «κώδικα υγείας του» εκείνος αντί απαντήσεως, έβαλε πρώτη στο αυτοκίνητο και με ορμή το έριξε επάνω στη βιτρίνα του πολυκαταστήματος που θα επισκεπτόταν. Μάλιστα επειδή τον ενοχλούσαν τα σκαλοπάτια του πεζοδρομίου, ο άνδρας έβαλε όπισθεν, πήρε πάλι φόρα και ξαναέριξε το αυτοκίνητο στην πρόσοψη του καταστήματος. 


Με συνοπτικές διαδικασίες οι αστυνομικοί αφού ηρέμησε ο οδηγός, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για… εξηγήσεις. 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

SAT SAS
Ελληνοτουρκικά 0

Πολεμικές "ορέξεις" από την Τουρκία: Κομάντος SAT-SAS "σημαδεύουν" λιμάνια του Αιγαίου - Σε ετοιμότητα το αιγυπτιακό ΠΝ στην Α. Μεσόγειο

Ολοταχώς για πρόκληση θερμού επεισοδίου από την Άγκυρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο - Νέες υπερπτήσεις Τούρκων πάνω από Ρω και...