Κινέζικο κούρεμα
Κίνα
Ενημερώθηκε στις:

Κίνα: Απίστευτα κουρέματα για να στερεώνουν τις μάσκες!

Οι Κινέζοι μπαρμπέρηδες δημιουργούν ευφάνταστα κουρέματα στα μαλλιά για έναν και μόνο λόγο. Να μπορεί ο κόσμος να στερεώνει στα μαλλιά του, τις μάσκες που φοράει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για παράδειγμα αντί η μάκα να στερεώνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα πίσω από τα αυτιά, που δημιουργεί πληγές, οι Κινέζοι κουρείς βρήκαν τρόπο να το κάνουν αυτό στα μαλλιά. Τα κουρεύουν με τέτοιο τρόπο που οι μάσκες μπορούν να βρουν στήριγμα. 


Κι δεν είναι μόνον οι κουρείς. Είναι και οι διάφοροι Κινέζοι influencers και bloggers που προτείνουν μέσα από το διαδίκτυο στον κόσμο, νέους τρόπους κουρέματος. Την ίδια στιγμή εκατομμύρια Κινέζοι επιστρέφουν σιγά σιγά στις δουλειές τους και την καθημερινότητα τους αφού οι αρχές θεωρούν πως έχουν καταφέρει να βάλουν ένα φρένο και να ελέγξουν την εξάπλωση του ιού. 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

SAT SAS
Ελληνοτουρκικά 0

Πολεμικές "ορέξεις" από την Τουρκία: Κομάντος SAT-SAS "σημαδεύουν" λιμάνια του Αιγαίου - Σε ετοιμότητα το αιγυπτιακό ΠΝ στην Α. Μεσόγειο

Ολοταχώς για πρόκληση θερμού επεισοδίου από την Άγκυρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο - Νέες υπερπτήσεις Τούρκων πάνω από Ρω και...