ΗΠΑ

Έκθεση βόμβα για την αμερικανική εθνική ασφάλεια αποκαλύπτει τρομακτικό σχέδιο διάλυσης της Αμερικής-Ρώσοι και Κινέζοι κά πίσω από όλα

Μια τρομερή έρευνα της αμερικανικής κοινότητας των πληροφοριών προκαλεί πάταγο στις ΗΠΑ, μιλώντας για “ ξένο στρατό εντός χώρας”, και δείχνοντας πιθανότατα Ρωσία και Κίνα, πίσω από όλα.

Η βρετανική εφημερίδα dailymail.co.uk, αναφέρει σε άρθρο της με τίτλο “ Ένας ύπουλος ξένος στρατός είναι ήδη εδώ. Εκθέσεις-βόμβες για την εθνική ασφάλεια αποκαλύπτουν τρομακτικό σχέδιο για να διαλύσουν την Αμερική”.

Η έκθεση επικαλείται πραγματικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ, και καταγράφονται ως ατυχήματα, ή βλάβες κεντρικών  συστημάτων οργανισμών, αλλά προφανώς και δεν είναι στην πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα “ το κύριο αεροδρόμιο της πολιτείας της Ατλάντα σταματάει ξαφνικά όλες τις πτήσεις, όταν αριθμός drones εμφανίζονται να βουίζουν στον ουρανό. 

Ώρες αργότερα, ολόκληρες περιοχές στο Σικάγο σκοτεινιάζουν, αφότου ένας μεγάλος υποσταθμός ηλεκτρικής ενέργειας πιάνει μυστηριωδώς φωτιά. 

Οι αρχές της πολιτείας  του Σαν Ντιέγκο ήδη αγωνίζονταν να ελέγξουν μια πετρελαιοκηλίδα στην τεράστια και δημοφιλή παραλία του Κορονάντο. 

Σε άλλο σκηνικό, οι  βρύσες έχουν στερέψει στο Ντένβερ λόγω μιας μολυσμένης δεξαμενής ύδατος που τροφοδοτεί την πόλη. 

Στη συνέχεια, ένα ρατσιστικό meme στο TikTok εμπνέει μια μαζική ένοπλη επίθεση στην πολιτεία της Μινεσότα, μια κυβερνοεπίθεση κλείνει για λίγο το χρηματιστήριο του Nasdaq, ενώ πάνοπλοι  μετανάστες εισβάλλουν στο συνοριακό σταθμό Eagle Pass στο Τέξας.

Τρένο που μεταφέρει χημικά “εκτροχιάζεται” σε πολιτεία των ΗΠΑ, και κινδυνεύει με τοξική μόλυνση ολόκληρη πόλη, ενώ αποθήκες με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο τινάζονται στον αέρα, σε συχνά διαστήματα".  

Όλα αυτά τα περιστατικά μεμονωμένα, δείχνουν ένα τυχαίο φαινομενικά σύνολο περιστατικών, για τα οποία μερικά χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.

Αν όμως τα βάλει κάποιος ειδικός όλα μαζί, φτιάχνει ένα παζλ σοβαρών περιστατικών, που δείχνει μια εγκληματικού τύπου ακολουθία, πίσω από την οποία υπάρχει σαφώς ανθρώπινο χέρι.

Οι αμερικανικές υπηρεσίες ομιλούν για “ ξένο στρατό” εντός αμερικανικού εδάφους, δείχνοντας πίσω από όλα, την σύμπραξη Ρωσίας και Κίνας, ειδικά σε περίπτωση παγκόσμιας σύγκρουσης.

Αυτός ο ξένος στρατός, είναι φυσικά ετερόκλητος,  χρηματοδοτείται μυστικά από ξένες πηγές, δρα και επικοινωνεί μέσω του αποκαλούμενου σκοτεινού διαδικτύου, ενώ έχει κώδικες και μυστικά συνθηματικά, για τρομοκρατική δράση εντός των πολιτειών των ΗΠΑ.

Μιλάμε για μια μισθοφορική δύναμη, η οποία προσλαβάνει άτομα για συγκεκριμένες πράξεις, συνήθως δολιοφθορές, δολοφονίες, χωρίς αυτοί να κατανοούν οτιδήποτε εκτός από το χρήμα, με σκοπό όμως την πρόκληση χάους εντός του εδάφους της αμερικανικής υπερδύναμης.

Μιλάμε για μια ξένη δύναμη που δρα ήδη εντός των ΗΠΑ, χωρίς στολές, διακριτικά, σημαία, και φανερή καθοδήγηση, έχοντας ως μοναδικό στόχο να διαλύσει τον ιστό της αμερικανικής κοινωνίας, είτε σε ειρήνη, είτε σε περίοδο πολέμου για αλλότρια συμφέροντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παράδειγμα των ΗΠΑ και το πιθανό αποτύπωμα του σε Βαλκάνια και Ελλάδα

Στα Βαλκάνια έχουμε μια περιοχή με έντονο το αποτύπωμα των παράνομων ομάδων, που ασχολούνται με λαθρεμπόριο, ναρκωτικά, όπλα και εμπόριο λευκής σαρκός.

Παράλληλα έχουμε ομάδες ακραίων εθνικιστών και ισλαμιστών, που δρουν ( ειδικά οι δεύτεροι) με σπονσονάρισμα από την Άγκυρα, εξυπηρετώντας τουρκικά συμφέροντα, ειδικά σε Αλβανία, Σκόπια, και Κόσοβο.

Την ίδια περίοδο στην χώρα μας έχουν μαζευτεί 5000 Τούρκοι υπήκοοι, οι οποίοι έφυγαν από την χώρα τους λόγω του καθεστώς Ερντογάν, και εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, που εισήλθαν παράνομα από το 2015.

Μία μερίδα από αυτούς, μετακινήθηκε στην Ευρώπη, ενώ πριν μερικούς μήνες είχαμε νέο κύμα παράνομων μεταναστών από την Αφρική, ειδικά από χώρες φιλικές στην Τουρκία, με τις τουρκικές αρχές να έχουν βάλει το χεράκι τους για να μπουν αυτοί παράνομα στην χώρα μας μέσω Λιβύης.

Είναι διαπιστωμένο ότι  μαχητές του IS πέρασαν τα ελληνικά σύνορα ως πρόσφυγες, και κάποιοι βρίσκονται ακόμη εντός ελληνικής επικράτειας, σύμφωνα και με τον ελληνικό τύπο.

Από αυτόν τον συρφετό, και με δεδομένη την δράση της Άγκυρας στην Δυτική Θράκη, υπάρχει πάντα η υποψία εντός χώρας, είτε ισλαμικών πυρήνων του IS, είτε φιλότουρκων που για ιδεολογικούς ή άλλους λόγους, θα διέπρατταν πιθανές παράνομες πράξεις κατά της χώρας μας, ειδικά σε περίοδο ελληνοτουρκικής κρίσης.

Σε κάθε περίπτωση οι ελληνικές αρχές ασφαλείας είναι σε εγρήγορση, αν και όπως αποδεικνύεται στο εξωτερικό, όλοι αυτοί που δρουν με αυτόν τον τρόπο, αλλάζουν συνεχώς μεθόδους και πρακτικές. 

            

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ