ΗΠΑ

Ζαχάροβα για παραίτηση Τρας: Θα μείνει στην ιστορία για την "καταστροφική αγραμματοσύνη" της

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας χαιρέτισε σήμερα την παραίτηση της Βρετανίδας πρωθυπουργού Λιζ Τρας, λέγοντας ότι ήταν μια ντροπή για μια ηγέτιδα που θα μείνει στην ιστορία για την «καταστροφική αγραμματοσύνη» της.

«Η Βρετανία δεν έχει γνωρίσει ποτέ μια τέτοια ντροπή από πρωθυπουργό», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. Ο ισχυρισμός περί αναλφαβητισμού φαίνεται να αναφέρεται στην επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει η Τρας στη Μόσχα λίγο πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας.

Σε μια συνάντηση με τον βετεράνο υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, φάνηκε να μπερδεύει δύο περιοχές της Ρωσίας με την Ουκρανία, προκαλώντας τον χλευασμό του Ρώσου διπλωμάτη και σε όλα τα talk shows της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έπεσαν οι μάσκες" της τάχα συμμάχου της Δυσης Τουρκίας-Πως και με ποιό τρόπο στήριξαν το Ιρανικό καθεστώς στον πόλεμο κατά του Ισραήλ;

"Το PKK προσπάθησε να μεταφέρει πολλούς τρομοκράτες, όπλα και πυρομαχικά από το βόρειο Ιράκ στο Ιράν, το οποίο...