ΗΠΑ

ΗΠΑ: «Καλύβα σκλάβων του 1830» βρέθηκε να ενοικιάζεται στο Airbnb - Η συγγνώμη της εταιρείας

Το ακίνητο, που βρίσκεται στο Γκρίνβιλ του Μισισίπι, στο παρελθόν είχε στεγάσει συνολικά πάνω από 80 ανθρώπους που βρέθηκαν σε καθεστώς δουλείας. Ωστόσο, οι εσωτερικοί χώροι έχουν εκσυγχρονιστεί πλήρως και ανακαινιστεί με σκοπό να προσελκυστούν τουρίστες. 

Η εν λόγω αγγελία κατακρίθηκε έντονα από έναν TikToker που τόνισε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες το παρελθόν της δουλείας όχι μόνο παραγκωνίζεται συστηματικά αλλά πλέον προωθείται ως διασκεδαστική  και πολυτελής απόδραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως το ακίνητο είχε λάβει επαίνους από προηγούμενους επισκέπτες παρά το σκοτεινό παρελθόν του. 

Σε συνέντευξή του ο ιδιοκτήτης, Μπραντ Χάουζερ, ανέφερε ότι δεν έχει πλέον σκοπό να συνεχίσει την ενοικίαση της καλύβας. Από την πλευρά της, η Airbnb διέγραψε την εν λόγω καταχώριση από την πλατφόρμα και ζήτησε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσε καθώς και επειδή δεν έλαβε μέτρα νωρίτερα. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...