ΗΠΑ
Ενημερώθηκε στις:

ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση 5.000 γυναικών

Σκανδαλώδης είναι η υπόθεση του δισεκατομμυριούχου τεχνολογίας Μίχαελ Γκόγκουεν, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε στον υπολογιστή του λίστα με καταγεγραμμένες τις... 5.000 γυναίκες με τις οποίες έχει κάνει σεξ. Μάλιστα το 2016 είχε γίνει καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλικά παραπτώματα, ενώ πληροφορίες θέλουν να είχε πληρώσει αδρά μία έφηβη για να μην μιλήσει για τις κρυφές «δουλειές» του.

Ο 57χρονος πρώην συνεργάτης της αμερικανικής εταιρείας επιχειρηματικών κεφαλαίων «Sequoia Capital», που τώρα διευθύνει τη δική του εταιρεία, έχει μηνυθεί κατά το παρελθόν από τέσσερις υπαλλήλους του για το «χαρέμι» των χιλιάδων γυναικών, οι οποίες όπως αποκάλυψαν γνώριζαν εκ των έσω για την υπόθεση, η οποία έχει παραλληλιστεί με εκείνη του Τζέφρι Επστάιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην πραγματικότητα δηλαδή είχε δημιουργήσει μία επιχείρηση σεξουαλικής δραστηριότητας που απαρτιζόταν από την λίστα των 5.000 γυναικών, μεταξύ των οποίων παντρεμένες, στρίπερ και ιερόδουλες. Σε αυτές πρόσφερε «δώρα» όπως ταξίδια, αυτοκίνητα, κοσμήματα και ακίνητα για να ικανοποιήσουν τις αλλόκοτες πολλές φορές σεξουαλικές του ορέξεις, αλλά και για να κρατήσουν κρυφή την παράνομη δραστηριότητά του.

Μάλιστα, παλαιότερα όταν ο ίδιος είχε πληροφορηθεί πως ένας γνωστός του γνώριζε πράγματα για την προσωπική του ζωή, δεν δίστασε να πληρώσει έναν συνεργάτη του για να τον σκοτώσει, ώστε να μην μιλήσει ποτέ για αυτό.

Σύμφωνα με την «εκρηκτική» αγωγή, ο ζάμπλουτος επενδυτής -παντρεμένος με την τέταρτη σύζυγό του και πατέρας δύο παιδιών- συναντιόταν με τις γυναίκες είτε σε διάφορα σπίτια που τύγχαναν προστασίας είτε σε ένα δωμάτιο ειδικά διαμορφωμένο για τον συγκεκριμένο σκοπό στο υπόγειο του μπαρ που διατηρούσε στο Γουάιτφις, σε μια μικρή πόλη στη Μοντάνα όπου ζει τώρα.

Αυτές τις λεπτομέρειες αποκαλύπτουν οι πιο πρόσφατες καταγγελίες σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του 57χρονου, που κατηγορήθηκε από την πρώην κοπέλα του, την χορεύτρια Άμπερ Μπαπτίστ, για ατελείωτες ώρες καταναγκαστικού έρωτα.
Η τελευταία αγωγή των συνολικά 135 σελίδων κατατέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από πρώην υπαλλήλους της επιχείρησης του Μίχαελ «Goguen's Amyntor Group LLC», σύμφωνα με τη New York Post. Τώρα, τον μηνύουν τέσσερις υπάλληλοί του για τις παράνομες δουλειές του διεκδικούν να λάβουν αποζημίωση 800 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο δισεκατομμυριούχος Μίχαελ Γκόγουεν έχει στους λογαρισμούς του περίπου πέντε δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Απόλυτη συνεργασία με τους Γάλλους-Τέσσερα ελληνικά Rafale σε επίπονη αεροπορική άσκηση στη Γαλλία με την επωνυμία «Volfa 2024»

Η αεροπορική άσκηση είναι ιδιαίτερα απαιτητική κατά την διάρκεια της οποίας εκτελούνται σύνθετες αεροπορικές αποστολές...