ΗΠΑ

Τραμπ: Αντιρατσιστικά μαθήματα στα σχολεία είναι “εθνική αυτοκτονία”

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, άσκησε κριτική στον Τζο Μπάιντεν για την «διχαστική» διδασκαλία περί ρατσισμού στα σχολεία.

«Ως υποψήφιος, η βασική υπόσχεση του Μπάιντεν ήταν να “ενώσει” την Αμερική. Ωστόσο, στους πρώτους μήνες του ως Πρόεδρος, η πρώτη του προτεραιότητα είναι να διχάσει την χώρα μας με βάση την φυλή και το φύλο, σε κάθε ευκαιρία. Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρο παράδειγμα για αυτό, από την προσπάθεια της κυβέρνησης Μπάιντεν να καθοδηγήσει τους μαθητές σχολείων της Αμερικής με ορισμένες από τις πιο τοξικές και αντι-αμερικανικές θεωρίες. Είναι πολύ σημαντικό για τους Αμερικανούς να καταλάβουν, τι θα προκαλέσει αυτό, τι το κατευθύνει και πώς θα το σταματήσουμε«, είπε ο Τραμπ σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα RealClearPolitics την Παρασκευή (18/06).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι μαθητές στα σχολεία μαθαίνουν τώρα «το ανόητο αριστερό δόγμα περί “κριτικής θεωρίας των φύλων” που στοχεύει στην κριτική αναθεώρηση των νόμων των ΗΠΑ για φυλετικά θέματα, συνέχισε ο Τραμπ. Η θεωρία αυτή δίνει λάθος εικόνα της χώρας καθώς την περιγράφει ως «σατανική» και λέει ότι «οι καρδιές των ανθρώπων μας είναι γεμάτες μίσος και κακία», τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το να καθοδηγούμε τα παιδιά μας με αυτές τις ακραίες ιδέες, δεν είναι μόνο ανήθικο αλλά αποτελεί ένα πρόγραμμα εθνικής αυτοκτονίας», συμπλήρωσε.

Ο Τραμπ παρότρυνε τις τοπικές αρχές και τους γονείς να αγωνιστούν ενάντια στην εξάπλωση αυτών των ιδεών στα σχολεία και να επιτρέψουν στα παιδιά να λάβουν μία «πατριωτική, φιλο-Αμερικανική εκπαίδευση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ