ΗΠΑ

ΗΠΑ: Πέθανε ο Μπο, ο σκύλος του Μπαράκ Ομπάμα

ΟΜπο, ο σκύλος του Μπαράκ Ομπάμα που έγινε ένας σταρ του Λευκού Οίκου, πέθανε χθες, Σάββατο, από καρκίνο, ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος και μίλησε για τη «γλυκιά και σταθερή παρουσία του στη ζωή μας».

Ο Ομπάμα είχε υποσχεθεί στις δύο κόρες του, την Μάλια και την Σάσα, ότι θα μπορούσαν να έχουν ένα σκύλο μετά τη νίκη του του στις εκλογές το 2008 και έτσι ο Μπο έκανε την είσοδό του στην οικογένεια.

«Σήμερα (Σάββατο) η οικογένειά μας έχασε έναν αληθινό φίλο και ένα πιστό σύντροφο», ανακοίνωσε στο Twitter ο πρώην πρόεδρος, ο οποίος ανάρτησε επίσης φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται με τον σκύλο του καθώς και με τα παιδιά του.

Ο Μπο, ένας ασπρόμαυρος πορτογαλικός σκύλος του νερού, ήταν δώρο του γερουσιαστή Έντουαρντ Κένεντι
προς την οικογένεια Ομπάμα.

Έκανε συχνά την εμφάνισή του σε εκδηλώσεις στον Λευκό Οίκο, είχε συναντήσει τον πάπα, είχε επισκεφθεί παιδιά στο νοσοκομείο και είχε πετάξει με το προεδρικό αεροπλάνο Air Force One.

«Ως οικογένεια, ο Μπο θα μας λείψει πολύ», δήλωσε από την πλευρά της στο Instagram η πρώτην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα.

https://www.instagram.com/p/COn3gFLLC5r/?utm_source=ig_embed

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος
Ελληνοτουρκικά 0

Κλίμα έντασης στα σύνορα! Την ώρα που η Τουρκία πιέζει τον Έβρο, η στάση του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως φέρνει κύμα αντιδράσεων

Το «Δόγμα Οζάλ» για το Μεταναστευτικό-Σειρά δημοσιευμάτων του ελληνικού τύπου μιλούν για ραγδαία αύξηση ενδιαφέροντος...
Ελληνοτουρκικά 0

Τέλος οι βόλτες - Το επίσημο έγγραφο-σφαλιάρα που πέταξε έξω από την Ελλάδα ανώτατο στέλεχος Τούρκων εθνικιστών που ήθελε...παιχνίδια

Ηχηρό μήνυμα μηδενικής ανοχής εξέπεμψαν οι ελληνικές αρχές στον Έβρο, μπλοκάροντας την είσοδο και επιβάλλοντας 3ετή...