ΗΠΑ

“Συνεταιράκια” Ζούκερμπεργκ-Μπους για την ατζέντας της Αριστεράς;

Πραγματικά αποκαλυπτική ήταν μια συνέντευξη του πρώην Αμερικανού προέδρου Τζόρτζ Μπους πριν από λίγες μέρες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thenationalpulse, δύο οργανώσεις που ανήκουν στον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook Mark Zuckerberg συνεργάστηκαν με τον πρώην πρόεδρο Τζορτζ Μπους για να πιέσουν για μαζική μετανάστευση και αμνηστία για παράνομους αλλοδαπούς, πολιτικές που ευνοούν την πολιτική αριστερά και τις εταιρείες Big Tech.
 

Αναλυτικότερα, ο Τζορτζ Μπους είπε στον οικοδεσπότη του ραδιοφώνου Χιου Χιούιτ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στις 22 Απριλίου, ότι «το Κέντρο Μπους ηγείται ενός μεταρρυθμιστικού κινήματος» σχετικά με τη μαζική μετανάστευση. Ο πρώην πρόεδρος πρόσθεσε, "Και ξέρετε, μιλάμε σε ανθρώπους για το τι πρέπει να γίνει."

Ο οργανισμός που ανήκει στο Zuckerberg και που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Προεδρικού Κέντρου του George W. Bush για τη μεταναστευτική πολιτική στο πλαίσιο του «Program Partners» είναι η λεγόμενη πρωτοβουλία Chan Zuckerberg.

«Η πρωτοβουλία Chan Zuckerberg ιδρύθηκε το 2015 για να αξιοποιήσει την τεχνολογία, τις λύσεις που βασίζονται στην κοινότητα και τη συνεργασία για να βοηθήσει στην επίλυση ορισμένων από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της κοινωνίας. Η αποστολή μας είναι να οικοδομήσουμε ένα πιο περιεκτικό, δίκαιο και υγιές μέλλον για όλους», λέει ο επίσημος ιστότοπος της Πρωτοβουλίας. Μέρος της «αποστολής» του συνεργάζεται με το Κέντρο Μπους για να ενθαρρύνει την αμνηστία για τους παράνομους μετανάστες.

Ο όμιλος Chan Zuckerberg είναι ο ίδιος που έριξε.... αμφίβολα ιδιωτικά χρήματα στην εκλογική διαδικασία του 2020 για να εξασφαλίσει μια «νίκη» για τον Joe Biden. Βραβεύτηκαν με μια θέση στη διοίκηση του Μπάιντεν.

Ο άλλος φιλανθρωπικός οργανισμός Zuckerberg με τον οποίο συνεργάστηκε ο Μπους, το FWD.us, έχει καταδικάσει την Αμερική στο παρελθόν για αυτό που αποκαλεί «επιβλαβή συστήματα μετανάστευσης και ποινικής δικαιοσύνης των ΗΠΑ που έχουν κλειδώσει μακριά πάρα πολλούς ανθρώπους από το αμερικανικό όνειρο».

Το FWD.us συνεργάστηκε επίσης με την ομάδα ανοιχτών συνόρων του Ρούπερτ Μέρντοχ "Project for a New American Economy" και πανηγύρισε το ψήφισμα του μεταναστευτικού νόμου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ σε δήλωση του στις18 Μαρτίου, υποστηρίζοντας, "Αυτή η ζωτική νομοθεσία θα δημιουργήστε ένα μονοπάτι για την ιθαγένεια για εκατομμύρια άτομα που αποκαλούν τις Ηνωμένες Πολιτείες σπίτι εδώ και δεκαετίες. "

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζούκερμπεργκ συνεργάζεται με «μετριοπαθείς» Ρεπουμπλικάνους για να πιέσει για την αριστερή πολιτική μετανάστευσης.

Γιατί όμως τόση πρεμούρα των Αριστερών με την μετανάστευση; Η εμμονή με τη μαζική μετανάστευση οφείλεται σε τρεις βασικούς παράγοντες:

-Φτηνή, μεταναστευτική εργασία
-Εισαγωγή ψήφων
-Αλλαγή των δημογραφικών στοιχείων, της πολιτικής και του πολιτισμού της Αμερικής

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ