ΗΠΑ
Ενημερώθηκε στις:

Ξεκινάει η σύγκρουση - Κίεβο: ''Οι ΗΠΑ θα μας στηρίξουν στη σύγκρουση με την Ρωσία

Aνοίγουν οι ''πύλες της κολάσεως'',  καθώς επιβεβαιώνεται πλήρως το Πενταπόσταγμα, καθώς οι Αμερικανοί δίνουν ''το πράσινο φως'' στο Κίεβο για επίθεση κατά των ρωσόφωνων!

Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Andriy Taran, μετά από συνομιλίες με τον Αμερικανό ομόλογό του, Lloyd Austin, ανακοίνωσε την ''προθυμία της Ουάσινγκτον να παράσχει στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο σε περίπτωση στρατιωτικής σύγκρουσης με τη Ρωσία'', όπως ήδη αναφέραμε νωρίτερα σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Taran είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δώσει εγγυήσεις στην Ουκρανία για παροχή στρατιωτικής βοήθειας

"Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ τόνισε ότι σε περίπτωση κλιμάκωσης της ρωσικής επιθετικότητας, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αφήσουν την Ουκρανία μόνη και δεν θα επιτρέψουν την εφαρμογή των επιθετικών φιλοδοξιών της Ρωσικής Ομοσπονδίας προς την Ουκρανία."  

Ταυτόχρινα, στο Ντονμπάς ξεκίνησε η επιστράτευση στις ηλικές 18-27!

https://www.youtube.com/watch?v=wimFPLbDqAU&t=2s

Τα αμερικανικά οπλικά συστήματα του Περσικού Κόλπου έτοιμα να φτάσουν στο Ντονμπάς 

 

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διέταξε το Πεντάγωνο να αρχίσει να απομακρύνει τα αντιπυραυλικά συστήματα Patriot, αλλά και στρατιωτικές δυνάμεις από την περιοχή του Περσικού Κόλπου.

Η κίνηση του νέου Προέδρου των ΗΠΑ στοχεύει στην μετακίνηση του στρατιωτικού υλικού σε πιο νευραλγικές θέσεις, συγκεκριμένα εναντίον της Κίνας αλλά και της Ρωσίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμερικανοί αξιωματούχοι εξετάζουν προτάσεις για την απομάκρυνση πρόσθετου στρατιωτικού εξοπλισμού από την περιοχή, στην προσπάθειά τους να εξαναγκάσουν μέσω της ισχύος την Ρωσία αλλά και την Κίνα να υποχωρήσουν στο διπλωματικό "μπρα-ντε-φέρ" που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα. 

Απάντηση από Ρωσία 

 

Νωρίτερα σήμερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι το ξέσπασμα πολέμου στο Ντονμπάς θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρρευση της Ουκρανίας.

Η προεδρία Μπάιντεν ξεκινάει με τις ΗΠΑ να μπαίνουν για τα καλά στο προσκήνιο των διεθνών εξελίξεων, στην προσπάθειά τους να καλύψουν την απουσία τους από τα διεθνή τεκταινόμενα επί προεδρίας Τραμπ.  

https://twitter.com/galandecZP/status/1377670732751179778
https://www.youtube.com/watch?v=74F3LArfGP0&t=1s

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...