Εθνοφύλακες Λευκος Οίκος ΗΠΑ
ΗΠΑ

Ο Λευκός Οίκος σε "lockdown": Οχυρώνουν περίμετρο & αναπτύσσονται εθνοφύλακες

Καθώς η χαοτική νύχτα των αμερικανικών εκλογών πλησιάζει, ο πρόεδρος Τραμπ προετοιμάζεται για ένα κύμα μετεκλογικών αναταραχών στις ΗΠΑ δημιουργώντας ένα «μη κλιμακούμενο» φράγμα που περιβάλλει το Λευκό Οίκο, σύμφωνα με το CNN.

«Ο Λευκός Οίκος σε lockdown: Μια ομοσπονδιακή πηγή επιβολής του νόμου λέει στο NBC ότι από αύριο, τα πληρώματα θα χτίσουν έναν «μη κλιμακούμενο» φράχτη για να ασφαλίσουν το συγκρότημα του Λευκού Οίκου και την Λαφαγιέτ», δήλωσε ο πολιτικός ανταποκριτής του NBC Geoff Bennett.

Μια μελέτη που κυκλοφόρησε στα μέσα Οκτωβρίου προειδοποίησε ότι πέντε πολιτείες, η Πενσυλβανία, η Τζόρτζια, το Μίσιγκαν, το Ουισκόνσιν και το Όρεγκον κινδυνεύουν από ενδεχόμενες μετεκλογικές ταραχές από υποστηρικτές του ηττημένου υποψηφίου.

Εκτός από το φράχτη, 250 εθνοφύλακες θα είναι σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν την τοπική αστυνομία.

Επιπλέον, επιχειρήσεις από το κεντρικό Μανχάταν έως το Πόρτλαντ οχυρώνουν τα καταστήματά τους υπό το φόβο ενός κύματος αποσταθεροποίησης με επεισόδια που όπως έχει παρατηρηθεί, στις ΗΠΑ αποτελούν "μίνι-εμφύλιο".

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

μάχες για το Βολτσάνκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση επί της γης το Βολτσάνσκ-Ρώσος Ανταποκριτής: «Ουκρανοί και Ρώσοι πολεμάνε μέσα στα ίδια κτήρια-Χάος που θυμίζει Στάλινγκραντ»

Δεν υπάρχει ξεκάθαρα γραμμή επαφής στις ρωσο-ουκρανικές μάχες για την πόλη Βολτσάνκ του Χαρκόβου και ως αποτέλεσμα ο...