ΗΠΑ

Αριστεριστές σχεδιάζουν “καταιγίδα” μετά τις αμερικανικές εκλογές αν βγει ο Τραμπ

Μια ακροαριστερή ομάδα δεσμεύεται να «σιγουρευτεί ότι ο Τραμπ θα φύγει» από τον Λευκό Οίκο μετά τις εκλογές, ακόμα κι αν κερδίσει, με ριζοσπάστες να ετοιμάζονται να καταλάβουν την Ουάσινγκτον

Η ομάδα Shut Down DC λέει ότι «θα είναι στους δρόμους πριν τελειώσει η ψηφοφορία», υποστηρίζοντας ότι «ο Τραμπ δεν θα φύγει από το γραφείο χωρίς μαζική κινητοποίηση και άμεση δράση».

«Την Ημέρα των Εκλογών, όταν έχετε ψηφίσει, ελάτε μαζί μας στο Black Lives Matter Plaza», δηλώνει το μανιφέστο της ομάδας. "Καλούμε όλους όσοι συμφωνούν με αυτές τις οργανωτικές αρχές να συνεργαστούν για να πραγματοποιήσουν αυτήν την εξέγερση. Θα σιγουρευτούμε ότι θα φύγει ο Τραμπ. "

Το “φασιστικό” των αριστεριστών που απαιτούν αποχώρηση “εδώ και τώρα” είναι μεταξύ άλλων πως ο Τραμπ ακόμα κι αν χάσει δεν χρειάζεται να αφήσει επίσημα το αξίωμά του μέχρι το επόμενο έτος.

Η εξτρεμιστική ομάδα σχεδιάζει να μπλοκάρει αυτοκινητόδρομους, να κλείσει λιμάνια και να καταλάβει κρατικά κτίρια εάν ο Τραμπ «προσπαθήσει να κλέψει τις εκλογές» (δηλ. Να κερδίσει), ενώ δεσμεύεται επίσης να παρενοχλήσει μέλη του Κογκρέσου στα σπίτια τους.

«Θα τους συναντήσουμε στο σιδηροδρομικό σταθμό ή στα αεροδρόμια ή εάν οδηγούν στην πόλη μπορούμε να τους συναντήσουμε στα σπίτια τους», δηλώνει η ομάδα.

Η έκκληση του Shut Down DC για εξέγερση δεν έχει λάβει σχεδόν καθόλου την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ