Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Χάος στο Δουβλίνο-Η κυβέρνηση κατέβασε στρατό στους δρόμους λόγω επιθέσεων μεταναστών (Βίντεο)

Σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, η ιρλανδική κυβέρνηση προχώρησε στο εξαιρετικό βήμα ανάπτυξης του στρατού στους δρόμους του Δουβλίνου ως απάντηση σε μια σοβαρή κατάσταση δημόσιας τάξης.

Προερχόμενη από μια σειρά βίαιων επεισοδίων, η πόλη έχει γίνει καζάνι αναταραχών, προκαλώντας σημαντικές ανησυχίες για τη δημόσια ασφάλεια.

Στρατιωτική Υποστήριξη στην Επιβολή του Νόμου

Η ανάπτυξη του στρατού δεν αποτελεί υποκατάστατο, αλλά μηχανισμό υποστήριξης των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

Η κλιμακούμενη βία απαιτεί μια ενισχυμένη απάντηση και η παρουσία του στρατού έχει σκοπό να ενισχύσει τις προσπάθειες της Garda Siochana, της αστυνομίας της Ιρλανδίας, για τη διατήρηση της τάξης μέσα στο χάος.
Μια απόφαση που συνάντησε ανάμεικτες αντιδράσεις

Η απόφαση της ιρλανδικής κυβέρνησης να εμπλέξει τον στρατό σε πολιτικά ζητήματα έχει πυροδοτήσει ποικίλες αντιδράσεις από το κοινό.

Ενώ ορισμένοι πολίτες εκφράζουν ανακούφιση για αυτή την αποφασιστική ενέργεια, άλλοι τη βλέπουν με ανησυχία, εκφράζοντας ανησυχίες για τις συνέπειες μιας τέτοιας στρατιωτικής εμπλοκής.

Προσωρινή ανάπτυξη για δημόσια ασφάλεια

Παρά τις ποικίλες αντιδράσεις του κοινού, η ιρλανδική κυβέρνηση είναι σταθερή στη στάση της.
Έχει τονίσει ότι η ανάπτυξη είναι αυστηρά προσωρινή, με μοναδικό στόχο την αποκατάσταση της τάξης και τη διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών.

Η ιρλανδική κυβέρνηση διαβεβαίωσε το κοινό ότι αυτή η κίνηση δεν αποτελεί ένδειξη επικείμενου στρατιωτικού νόμου, αλλά απαραίτητο μέτρο για την αποκατάσταση της ειρήνης και της ασφάλειας στην πόλη.

Καθώς το Δουβλίνο διανύει αυτή την ταραγμένη περίοδο, ο ρόλος του στρατού στην υποστήριξη της αστυνομίας και η απάντηση της κυβέρνησης στην κρίση θα συνεχίσει να εξετάζεται προσεκτικά.

Η ελπίδα είναι ότι αυτή η αποφασιστική ενέργεια θα βοηθήσει να αποκατασταθεί η ηρεμία και να τερματιστεί η βία που μαστίζει την πόλη.

Το πρόβλημα των μεταναστών στην Ευρώπη

Συγκλονιστική αποκάλυψη μας έρχεται από την Ευρώπη, σύμφωνα με την οποία “υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός περιοχών στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, την Γαλλία και τη Σουηδία, στις οποίες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και επιβολή του νόμου, μπορούν να εισέλθουν μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και βαριά οπλισμένοι.

Για να κατανοήσουμε δε το δογματικό/ιδεολογικό υπόβαθρο του εξισλαμισμού μέσω της μετανάστευσης, ολόκληρα
Τμήματα του Λονδίνου γίνονται γρήγορα απαγορευμένες περιοχές για την βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία.

Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα αρχής γενομένης της Ιταλίας,  Ισπανίας, Γαλλίας, Σουηδίας και τώρα Βρετανίας, λόγω των καθημερινών πλέον, φαινομένων απίστευτης αγριότητας και βαρβαρότητας περιστατικών με μερίδα μεταναστών από Αφρική, και Πακιστάν, ενώ οι βιασμοί και οι επιθέσεις σε γυναίκες είναι σε τρομακτική αύξηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...