Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Αποκάλυψη-Τρομερά πλάνα από οδομαχίες στη Γάζα: Η Χαμάς καταστρέφει άρματα Merkava και ΤΟΜΑ Namer του Ισραήλ (Βίντεο)

Επικά πλάνα από τις σκληρές οδομαχίες στη Γάζα, με τους τρομοκράτες της Χαμάς να προκαλούν απώλειες σε Ισραηλινούς κομάντος, άρματα μάχης Merkava και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού Namer, παρουσιάζουν την αλήθεια για τις τρομερές συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα.   

 

Οι τρομοκράτες της Ταξιαρχίας Αλ Κασσέμ επαναλαμβάνουν την μέθοδο που διδάχθηκαν στο Ιράν και επιτίθενται σε ισραηλινό ΤΟΜΑ Namer, τοποθετώντας εκρηκτικά κάτω από έναν πυργίσκο του οχήματος.

Οι ταξιαρχίες Izz ad-Din al-Qassam πολεμούν λυσσασμένα θα λέγαμε και προσπαθούν να σκοτώσουν μέλη των ειδικών  δυνάμεων, βάζοντας τα με ολόκληρο απόσπασμα των ισραηλινών κομάντος.

Το τρομακτικό γεμάτο κρυψώνες και παγίδες περιβάλλον της Γάζας, δίνει την δυνατότητα σε μεμονωμένους τρομοκράτες της Χαμάς, να κάνουν χρήση αντιαρματικών κατά αρμάτων μάχης, και στρατιωτών σε κατεστραμμένα οικήματα.

Μιλάμε για άτομα που έχουν εκπαιδευτεί από Ιρανούς αξιωματικούς στο Ιράν, και διαθέτουν ένα πλούσιο οπλοστάσιο, με στόχο να προκαλέσουν απώλειες στην ισραηλινή πλευρά, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό θα αλλάζει την ροή του πολέμου και την εξόντωση της οργάνωσης αυτής.

Σε κάθε περίπτωση το βίντεο και οι εικόνες μας δίνουν ένα σαφές παράδειγμα του αστικού πολέμου, ο οποίος είναι ο πιο δύσκολος και αιματηρός, αφού η ισχύ πυρός και ανωτερότητα των όπλων, αντισταθμίζεται από το “φυσικό” περιβάλλον που είναι γεμάτο χαλάσματα και εκατοντάδες κρυψώνες.  

Το Ισραήλ για τον σκοπό αυτό έχει δημιουργήσει ειδικές μονάδες που πολεμούν σε αυτό το τρομερά επικίνδυνο περιβάλλον, με ειδίκευσε σε μάχες σε αστικό περιβάλλον, τούνελ, κτλπ.

Ο Ισραηλινός στρατός βομβαρδίζει με πυροβολικό

Επίθεση με πυρά πυροβολικού υλοποιεί το Ισραήλ στο νότιο Λίβανο εν μέσω επαναλαμβανόμενων επιθέσεων της Χεζμπολάχ.

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι πραγματοποίησαν προληπτικούς βομβαρδισμούς πυροβολικού στο νότιο Λίβανο σήμερα το πρωί, εν μέσω επανειλημμένων επιθέσεων της τρομοκρατικής ομάδας Χεζμπολάχ.

Λίγο αργότερα, ένας αριθμός ρουκετών και όλμων εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο στις βόρειες κοινότητες Arab al-Aramshe και Bar’am, καθώς και στη βάση Biranit.

Δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί από τις επιθέσεις, αλλά πυρκαγιά προκλήθηκε κοντά στη στρατιωτική βάση, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε” (Βίντεο)

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή